Digitala läromedel

Om olika metoder passar för olika elever, varför bara välja en?
Varje lärare har sitt sätt att undervisa. Precis som varje elev har sitt sätt att lära. Med blended learning väljer du din egen mix av våra digitala och tryckta läromedel och formar undervisningen så att den passar just dig och dina elever.

För att varje individ ska kunna undervisa och lära utifrån sin kapacitet, arbetar vi med blended learning – en blandning av olik lärmiljöer. Interaktiva övningar, böcker och mötet med eleverna i klassrummet skapar tillsammans spännande undervisningsmöjligheter där elevernas nyfikenhet och lust att lära kan stimuleras på ett nytt sätt.

Istället för att välja fasta läromedelspaket blir blended learning-materialet levande och inspirerande och enkelt att anpassa efter hur du vill undervisa. För när olika metoder passar olika elever, varför välja bara en?

Digitala läromedel

Allt börjar med ett bra läromedel 
När vi på Sanoma Utbildning erbjuder digitala läromedel tar vi med oss all kunskap från våra etablerade titlar och författare.

Våra digitala läromedel bygger på våra tryckta titlar och följer kursplanerna. Extra stolta är vi över lärarstödet som gör det enklare för dig att både följa enskilda elever och skapa spännande diskussioner i klassen.

Lärarstöd
Likt våra analoga läromedel strävar vi efter att ge läraren bästa tänkbara förutsättningar att lära ut. Med ett inbyggt lärarstöd spar vi tid åt läraren, vägleder när så behövs samt gör det smidigt och tryggt att arbeta digitalt.

Innovation
Vi har en tradition av att utmana det konventionella när vi utvecklar nya läromedel. Det gäller även det digitala. Våra digitala läromedel fylls hela tiden på med nytt innehåll, nya övningstyper och mer lärarstöd. Alltid i samspel med våra användare.

Blended learning

Prova gratis 30 dagar

Nu har du möjlighet att signa upp dig för en 30-dagar gratis provperiod  av valfritt digitalt läromedel.

Läs mer