Välkommen på releasefest för Produktionskedjan

Den nya boken Produktionskedjan. Ditt ansvar för människan och miljön, skriven av Parul Sharma syftar till att stärka arbetet med hållbara och ansvarsfulla leverantörskedjor. Avsaknad av lagstiftning och åtgärdsplaner för inköp och produktion utanför Sveriges gränser leder till inhumana arbetsvillkor och miljöförstöring.

OBS FULLSATT! Skriv upp dig på väntlista till releasefesten genom att maila till cecilia.egero@sanomautbildning.se

Kvällens program

17.00 Mingel där vi bjuder på vin/alkoholfritt och vegetariskt tilltugg, samt chans att titta närmare på Produktionskedjan

17.30 Vi inleder kvällen med en presentation av Produktionskedjan.

18.00 Därefter kommer Parul Sharma leda ett samtal med Pauline Göthberg, Nationell Samordnare för Hållbar Upphandling på SLL, och Katrine Löfberg, Styrelseordförande på Löfbergs, om hållbara produktionskedjor och utmaningarna inom upphandling och inköp.

19.30 Kvällen avslutas

Plats: Sanoma Utbildning, Alströmergatan 12, Stockholm.
Datum: 19 september
Tid: Kl 17.00–19.30

Om Parul Sharma

Parul Sharma är människorättsjurist med fokus på hållbarhetsfrågor. Sedan 2004 har hon arbetat både i och med storbolag inom ämnet hållbarhet. År 2017 rankades hon av Veckans Affärer som näringslivets mäktigaste kvinna inom kategorin ”Samhällsförändrare”, och 2018 som den mäktigaste inom biståndsdebatten i Sverige av magasinet Omvärlden. Med start i augusti 2019 är Parul Sverigechef på Greenpeace.

OBS FULLSATT! Skriv upp dig på väntlista till releasefesten genom att maila till cecilia.egero@sanomautbildning.se

De kontaktuppgifter du lämnar i formuläret kan också komma att användas för att kontakta dig vid senare tillfälle för information och erbjudanden från oss.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/.

Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Dela Releasefest Produktionskedjan: