Sanoma Utbildning på Bokmässan 2021

Bokmässan 2021

Är du också lite deppig över att sommaren försvann så fort? Gör som vi – blicka fram emot höstens höjdpunkt istället: Bokmässan 2021!

Häromdagen släpptes programpunkterna till årets mässa och vi är så taggade på att få ta del av innehållet, inte minst från våra egna fantastiska författare som kommer att delta i flera mycket intressanta seminarier. Vi har även tagit fram några riktigt fina mässerbjudanden som du i år hittar under Bokmässan Deals.

Skolledarspåret - årets nyhet!

Vi är stolta samarbetspartner till årets nyhet Skolledarspåret den 23–24 september, där fokus ligger på forskning, skolutveckling och ledarskap. Missa inte programpunkterna med våra författare!

  • Torsdag 23/9 kl. 9.15 -9.45, "Pedagogiskt ledarskap och agilt förhållningssätt = sant?"

Eva Norrman Brandt, författare till Transformativ förändring och agilt ledarskap, talar med Anders Danell, rektorsutbildare och handledare, om att agera snabbt, klokt och agilt för att ta till vara på det förändringsmomentum vi nu befinner oss i.
Läs mer här!

  • Torsdag 23/9 kl. 11.15-11.45, "Skolor som arbetar lokalt, nationellt och globalt"

Efter alla nedstängningar och restriktioner: Hur kan klassrummet fortsätta att vara en del av världen och omvärlden? Hur går man konkret gå tillväga, och vilket mervärde ger det? Om dessa frågor samtalar Emelie Hahn och Charlotta Granath, författare till Världen i klassrummet med Stina Hultén, områdeschef för Uppsala kommun, fd rektor.
Läs mer här!

  • Fredag 24/9 kl. 11.15-11.45, "Stärkt läsförmåga"

Carl-Johan Markstedt, Cecilia Peña och Maria Heimer, författare till Svenska impulser 7 Grundbok och Svenska impulser Antologi 7 samt Edward Jensinger, avdelningschef för gymnasiet, vuxenutbildningen och arbetsmarknad på Eslövs kommun, diskuterar hur lärare och skolbibliotekarier kan samarbeta för att gynna elevernas lärande och läsförmåga.

Läs mer här!

Skolspåret

Torsdag 23/9 kl. 14.00-14.30, "Internationalisering genom digitalisering – varför och hur?"

Emelie Hahn och Charlotta Granath, författare till Världen i klassrummet, talar om att uppnå skolans internationaliseringsuppdrag genom virtuella utbyten och uppgifter – under och efter pandemin.

Läs mer här!

Globala Torget


Torsdag 23/9 kl. 16.20-16.50, ”Din Agenda 2030 – så bidrar du till en hållbar planet” Plats: Världskulturmuseet

Parul Sharma, författare till Din Agenda 2030 – så bidrar du till en hållbar planet samt medförfattare till Lärarnas Agenda 2030 – så kan du utbilda om de globala målen, beskriver de globala hållbarhetsmålen på ett lättillgängligt sätt och väcker engagemang och handlingskraft. Hon ger råd och tips om hur du som medmänniska, medborgare, företagare, lärare eller privatperson kan agera för en hållbar utveckling framåt i olika situationer.

Läs mer här!

Våra mässerbjudanden

Inte ska man behöva missa alla härliga mässerbjudanden bara för att mässan är ett hybridevent! Kolla in våra erbjudanden under Bokmässan Deals, som också är en nyhet för i år.

Till Bokmässan Deals!

Biljetter

Har du ingen biljett ännu? Se till att skaffa en här!

Dela Bokmässan 2021: