Lärarkväll NO, biologi, naturkunskap Stockholm

Nu bjuder vi in till en härlig lärarkväll för dig som är NO-lärare på högstadiet eller lärare i biologi/naturkunskap på gymnasiet med föreläsning och workshop i kemi, biologi och fysik. Anmäl dig idag!

Lärarkvällen äger rum 13 oktober i Vetenskapens hus, Stockholm. Det blir även bokbord och mingel med författarna Carl Johan Sundberg, Conny Welén, Mona Gidhagen och Karim Hamza. Goodiebag utlovas!

Torsdag 13 oktober kl. 17:00-20:00
Vetenskapens hus, Roslagstullsbacken 29, Stockholm

Anmäl dig via formuläret nedan. Begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

Föreläsning ”Träning, gener och hälsa”

Att vi mår bra av träning känner de flesta till. Men vad händer egentligen i kroppen när vi tränar och hur bidrar det till ökad hälsa? Varför svarar olika människor så olika på träning? Kan man träna sina gener? Det är några av de frågor som Carl Johan Sundberg, författare och professor på Karolinska institutet, tar upp i sin föreläsning.

Workshops

Under kvällen kommer du att få möjlighet att välja mellan fyra olika workshops som kommer att ledas av några av författarna till nya NO Direkt-serien för högstadiet samt till Biologi Campus för gymnasiet.

Val av workshop kommer att ske på plats och det kommer att finnas ca 20 platser på varje.

Kemi: Handvärmare - ett mysterium eller ren kemi?
Biologi: Klimatförändringar – beteende och hälsa, Granska en laborationsrapport
Fysik: Farlig strålning?
Biologi/naturkunskap gymnasiet: Försurning, smörbult och multiresistenta bakterier som utgångspunkter för evolutionsundervisningen.

Tidsplan för kvällen

17:00-17:30 Mingel med författarna och bokbord. Matig macka och dryck.
17:30-17:50 Bokpresentation
17:50-18:30 Föreläsning av Carl-Johan Sundberg: "Träning, gener och hälsa"
18:40-19:25 Workshops
19:30-20:00 Mingel med författarna och bokbord. Snacks och vin/alkoholfritt alternativ

De kontaktuppgifter du lämnar i formuläret kan också komma att användas för att kontakta dig vid senare tillfälle för information och erbjudanden från oss. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/. Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Dela Lärarkväll NO, biologi, naturkunskap Stockholm: