För dig som är Privatkund: Problem med Swish-betalningar

För tillfället fungerar det inte att betala med Swish i vår webbshop, du kan däremot fortfarande betala med kort. Vi ber om ursäkt för besväret och arbetar med att lösa problemet.

Inbjudan till lärarkväll Stockholm

Varmt välkommen till en lärarkväll om Svenska impulser - ett nytt läromedel i svenska för högstadiet.

Författarna Carl-Johan Markstedt och Cecilia Peña, presenterar Svenska impulser (de olika komponenterna, progressionen mellan böckerna, koppling till kursplanen) och lyfter fram exempel från seriens nyhet, Svenska impulser 8.

De ger också konkreta exempel på hur du som lärare med stöd i böckerna kan arbeta med litteraturhistoria, språk och informationssökning och källkritik, men också hur du kan utveckla elevernas förmåga att resonera och samtala.

Lärarkvällen kommer att äga rum den 20 oktober kl. 17:30-19:30, på 7A Posthuset, Vasagatan 28, Stockholm.

Vi bjuder på en matig smörgås med kaffe när du kommer och efter presentationen blir det vin/alkholfritt alternativ och mingel med författarna.

Alla får en goodiebag och bland deltagarna lottar vi även ut en klassuppsättning av Svenska impulser.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här:

De kontaktuppgifter du lämnar i formuläret kan också komma att användas för att kontakta dig vid senare tillfälle för information och erbjudanden från oss. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/. Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Dela Lärarkväll sve 7-9 Stockholm: