Lärarkväll Vård och omsorg Göteborg

Välkommen till en lärarkväll i Göteborg den 25 augusti tillsammans med författaren Sonja Svensson Höstfält.

Hej vårdlärare!

Kom och lyssna till författaren Sonja Svensson Höstfälts föredrag ”Individen i fokus? Fallet Carlos” om samhällets syn på individer med funktionsnedsättning. Föredraget tar avstamp i SVT:s dokumentärserie Dokument inifrån: fallet Carlos. På plats finns också Maria Sandum, redaktör vård och omsorg, för att visa upp och berätta om vår vårdutgivning.

Lärarkvällen i Göteborg äger rum torsdag 25 augusti på Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn. Vi bjuder på kaffe, smörgås och ett glas vin/alkoholfritt alternativ.

Program
Kl. 16.30 Dörrarna öppnas, mingel och förtäring
Kl. 17.00 Vårdredaktionen hälsar välkommen!
Kl. 17.15 Individen i fokus? Fallet Carlos med Sonja Svensson Höstfält
Kl. 18.00 Mingel
Kl. 19.30 Tack och hej då

Anmäl dig via formuläret nedan redan idag!

Välkommen!
Sanomas vårdredaktion

Sonja-Svensson-Hostfalt_cirkel_small.png


Sonja Svensson Höstfält har lång erfarenhet som sjuksköterska med specialisering på psykiatri och har bland annat skrivit våra uppskattade böcker för kurserna Funktionsförmåga och funktionsnedsättning 1 och 2.

Maria-S_cirkel.png
Maria Sandum, redaktör vård- och omsorg sedan 10 år. Maria har en bakgrund som sjuksköterska inom palliativ vård, akutgeriatrik och äldreomsorg samt som vård- och omsorgslärare för gymnasiet och vuxenutbildning.

Lärarkvällen kommer även att äga rum på följande orter:

De kontaktuppgifter du lämnar i formuläret kan också komma att användas för att kontakta dig vid senare tillfälle för information och erbjudanden från oss. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/. Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Dela Lärarkväll Vård och omsorg Göteborg: