Vi välkomnar Robin och Matte Direkt Triumf!

Våra två nya basläromedel för svenska och matematik för F–3 är här!

Robinböckerna är ett modernt basläromedel F-3, med såväl omfattande lärarstöd – digitalt och tryckt –, läseböcker och arbetsbok som digital färdighetsträning i Bingel. Läseböckerna finns på tre nivåer, så att alla elever få möjlighet att utveckla sin läsning efter egen förmåga.

Berättelserna om roboten Robin och barnen Molly och Elton är både roliga och tänkvärda. Handlingen i de olika årskurserna utspelar sig dels i vardagsmiljö med skola, kompisar och de problem som kan uppstå där, dels i fantasimiljöer där allt kan bli verkligt när Robin är med.

Du kan läsa mer om Robin här.

Robin_Molly_Elton.jpg

Matte Direkt Triumf är ett modernt basläromedel för F-3. Det innehåller ett tydligt lärarstöd, elevböcker för olika inlärningsbehov, testhäften med bedömningsstöd till varje elevbok samt digital färdighetsträning i Bingel. Elevböckerna finns på tre nivåer och ger eleverna möjlighet att utvecklas utifrån sin egen förmåga.

Med Matte Direkt Triumf får dina elever gå in i en spännande och engagerande mattevärld och med hjälp av sina nya mattekompisar lära sig räkna tillsammans. De gulliga mattekompisarna instruerar eleverna på ett roligt och varierande sätt, allt för att göra matematikinlärningen både fantasifylld och inspirerande.

Du kan läsa mer om Matte Direkt Triumf här.

Triumf_kompisar.png

Materialet engagerar, motiverar och har ett varierande innehåll som passar de flesta elever!

Bingel den digitala färdighetsträningen i Bingel som är kopplad till både Robin och Matte Direkt Triumf engagerar och motiverar eleverna redan från första klass.

logo_bingel.jpg