Läromedelsutvecklare/redaktör i MA/NO

Nu letar vi efter en kreativ och digitalt kunnig läromedelsutvecklare till vår verksamhet i Stockholm. Är du lärare för de lägre årskurserna med matte/NO som särskild inriktning? Eller arbetar du redan idag med att utveckla läromedel i någon form? Vill du vara med och skapa framtidens läromedel? Då kan du vara den vi letar efter!

Arbetsuppgifter

Som läromedelsutvecklare får du möjligheten att i projektform utveckla och ta fram nya läromedel för framtidens skola i både digital och tryckt form.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • att tillsammans med projektledaren fullfölja beslutade läromedelsprojekt och utveckla digitala läromedel i våra plattformar
  • att ta fram digitala versioner av våra existerande läromedel
  • att samarbeta med författare, redaktörskollegor, formgivare och digitala leverantörer
  • att bedöma och redigera manus och korrektur
  • att delta i marknadsföringen av förlagets produkter.

Tjänsten är ett föräldravikariat.

Vem är du?

Vi söker dig som har lärarutbildning, erfarenhet av undervisning på lågstadiet/mellanstadiet och erfarenhet av att arbeta digitalt i klassrummet. Redaktionell erfarenhet är en stor merit.

Vi vill att du har goda ämneskunskaper inom matematik och/eller NO och att du är en pedagogisk och metodisk drivkraft. Du är insatt i de nya ämnes- och kursplanerna och har arbetat med formativ bedömning. Digital kompetens och vana är ett krav.

För att lyckas i den här rollen behöver du ha projektledaregenskaper som t.ex. uthållighet, förmåga att motivera och entusiasmera andra samt ha kontroll på många saker samtidigt. Du har visioner och kreativa idéer samtidigt som du är noggrann och har en god språklig och stilistisk förmåga. Du samarbetar gärna, men eftersom stora delar av arbetet är självständigt, så är initiativförmåga och eget driv viktiga egenskaper.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells, en del inom ManpowerGroup. För mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Thomasson på 070-231 28 05 eller katarina.thomasson@jeffersonwells.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!
Sök jobbet här!