Medarbetare till supporten

Vill du vara med på resan och utveckla marknadens bästa läromedel? Vi söker nu två medarbetare till vår tekniska support, med start i december. Vi letar efter dig som är serviceminded, pedagogisk och med god datorvana. Är det du eller kanske någon du känner? Sök redan idag!

Arbetsuppgifter

  • Ta emot och besvara inkommande samtal och mail från Sanoma Utbildnings användare, en målgrupp som främst består av lärare
  • Vara behjälplig vid tester av programvara

Vi söker dig som är

  • Datorvan och gärna intresse av datateknik
  • Bekväm i kontakt med kunder över telefon
  • Behärska svenska och engelska väl i tal och skrift
  • God erfarenhet av Microsoft Office
  • Punktlig

Övriga egenskaper

Vi ser att du har en mycket god kundservicekänsla där du på ett kvalitativt och effektivt sätt hanterar kundernas frågor. Du har en pedagogisk förmåga, där du med stort tålamod guidar användarna i användandet av produkterna för att hitta bästa lösning. Vidare ser vi också att du är initiativtagande, problemlösande samt orädd för att finna nya lösningar.

Om Sanoma Utbildning

Vi har sedan starten 1993 haft målet att skapa marknadens bästa läromedel! Genom att erbjuda väl utprövade och kvalitativa läromedel i kombination med lustfyllda och utvecklande digitala stöd vill vi göra det möjligt för lärare att på bästa sätt hjälpa varje elev att nå sin fulla potential. Vårt mål har drivit oss framåt och idag producerar vi både fysiska och digitala läromedel i allt från matematik, språk och samhällskunskap till historia, juridik och filosofi. Vi vänder oss till förskolan, grundskolan, sfi och hela vägen upp till universitet, högskola och näringsliv.
Sanoma Utbildning är en del av Sanoma Learning som består av ytterligare sju bolag som verkar i tolv länder. Sanoma Learning är en del av Sanoma Group som är noterad på Nasdaq Helsinki.

Våra nyrenoverade kontor ligger nära Södra Station i Stockholm.

Läs mer om Sanoma Utbildning!

Sök jobbet

Skicka personligt brev samt cv till Anna Enevret, Technology Manager.
anna.enevret@sanomautbildning.se