Nyheter på Sanoma Utbildning

Det händer ofta mycket hos oss! Vi är flitigt representerade på mässor och vi håller titt som tätt i egna evenemang och webbinarier. Besök oss gärna när vi har inspirationskvällar för lärare eller håll utkik när det är dags för nästa bokrelease.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och få erbjudande om utvärderingsexemplar och prova-på perioder av vårt digitala utbud, inbjudningar till events eller bokreleaser, inspiration och andra tips som berör ditt intresseområde direkt i din mejlkorg.

Evenemang

Webbinarium Grundhjulet start - en brygga mellan sfi och sva

Datum:

Välkommen till ett webbinarium om Grundhjulet start. Kristina Asker som är författare till boken kommer att berätta om tankarna bakom, förklara upplägget, och visa utdrag samt ge några exempel på hur läroboken kan användas av lärare och elever.

Läs mer om Webbinarium Grundhjulet start - en brygga mellan sfi och sva

Bokmässan 2020

Datum:

Bokmässan 2020 blir annorlunda, men inte mindre intressant! Vi kommer att delta i Bokmässans bildningshubb som genomförs den 24–25 september, en stor digital konferens med fokus på skola, bibliotek och barnlitteratur som du utan kostnad kommer att kunna ta del av genom Bokmässan Play.

Läs mer om Bokmässan 2020

Nyheter

Funktioner i Lärarstöd Digital

Datum:

Vi tipsar i en enkel instruktionsfilm om alla funktioner som finns i Lärarstöd Digital. Lärarstöd Digital finns för Robin, Matte Direkt Triumf och Champ.

Läs mer om Funktioner i Lärarstöd Digital

Författaren Cinna Alenius berättar om sitt nya läromedel Alfa för sfi A

Datum:

Äntligen kommer ett nytänkande SFI-läromedel skapat för elever med kort- eller ingen studiebakgrund i kurs A. Vår nya författare, sfi-läraren Cinna presenterar läromedelsserien Alfa sfi A spår 1.

Läs mer om Författaren Cinna Alenius berättar om sitt nya läromedel Alfa för sfi A

Upptäck språket Lärarhandledning är här!

Datum:

Författardoun Britt Klintenberg och Annette Pedersen hoppas att lärarhandledningen ska ge inspiration och stöd till dig som undervisar med Upptäck språket.

Läs mer om Upptäck språket Lärarhandledning är här!

Grattis till våra författare Charlotta Granath och Emelie Hahn för nomineringen till Guldäpplet

Datum:

Vi är glada och stolta över att Charlotta Granath och Emelie Hahn har blivit nominerade till lärarpriset Guldäpplet 2020. Charlotta och Emelie ger till våren 2021 ut boken Världen i klassrummet. Charlotta är även författare till våra böcker Demokratiuppdraget, Studie- och yrkesvägledning samt Digital kompetens och källkritik i praktiken.

Läs mer om Grattis till våra författare Charlotta Granath och Emelie Hahn för nomineringen till Guldäpplet