Nyheter på Sanoma Utbildning

Vi har ofta mycket intressant på gång hos oss!

Vi finns ofta representerade på mässor och vi håller även i egna evenemang. Besök oss gärna när vi har inspirationskvällar för lärare eller håll utkik när det är dags för nästa bokrelease. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så missar du aldrig en nyhet!

Evenemang

Inspirationsdag LexiaProvia

Datum:

Välkommen till en inspirerande eftermiddag om dyslexi och hur vi kan vända på begrepp och synsätt.

Föreläsare: Susanna Cederquist, expert inom dyslexi och konsult inom tillgänglig text.

Läs mer om Inspirationsdag LexiaProvia

Bokmässan 2019

Datum:

Vår monter är en mötesplats för samtal om lärande, läromedel och digitalisering, speciellt för dig som arbetar inom skolan.

Läs mer om Bokmässan 2019

Releasefest för The Mind of Leader

Datum:

Världen står inför en global ledarskapskris. Det finns ett desperat behov hos medarbetare att ha ledare som förmår skapa engagemang, tillit och meningsfullhet. Samtidigt upplever 88 procent av alla medarbetare att dessa behov inte alls tillgodoses av deras ledare. Storsäljaren från Harvard Business Review Press, The Mind of the Leader ger oss en radikal men praktisk lösning.

Läs mer om Releasefest för The Mind of Leader

Språkfestival 2019

Datum:

Årets Språkfestival 2019 inleder vi med en presentation av höstens stora nyhet Kampus. Kampus är vår nya digitala plattform för våra läromedel och först ut är läromedel i språk på högstadiet. Kvällen avrundar vi med ännu mer inspiration och otroligt mycket värme genom vår föreläsare Maria Berghäll.

Läs mer om Språkfestival 2019

Nyheter

Höstkick med Vårdlärarrummet

Datum:

Nu har hösten börjat göra entré och därför vill vi dig en härlig höstkick de kommande veckorna med lite "self care-tips". Enkla övningar du kan göra på jobbet, hemma, i matkön eller var det passar dig! Titta in i Vårdlärarrummet för mer inspiration och tips!

Läs mer om Höstkick med Vårdlärarrummet

Sanoma Utbildning på Bokmässan

Datum:

Vår monter under Bokmässan i Göteborg är en mötesplats för samtal om lärande, läromedel och digitalisering, speciellt för dig som arbetar inom skolan. Våra författare medverkar i flera seminarier under bokmässan.

Läs mer om Sanoma Utbildning på Bokmässan

Nytt blogginlägg - vad är Bingel?

Datum:

För dig som är nyfiken och vill läsa mer om Bingel! I vårt senaste blogginlägg berättar vi vad Bingel är och hur du som lärarare kan arbeta med dina elever på ett roligt modernt sätt. Redaktör Li delar med sig av tips och smarta funktioner som du som nybörjare eller van bingelanvändare kan använda dig av.

Läs mer om Nytt blogginlägg - vad är Bingel?

Vinnarna av Lärkan och debutantpris Lärkungen är utsedda!

Datum:

Vi är glada och stolta att två av våra författare är pristagare av de prestigefyllda priserna för läromedelsförfattare, Lärkan och Lärkungen. Årets debutantpris Lärkungen tilldelas Märta Glaveby och årets Lärkanpris i kategori Högstadium tilldelas Synnöve Carlsson.

Läs mer om Vinnarna av Lärkan och debutantpris Lärkungen är utsedda!

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev