Nyheter på Sanoma Utbildning

Det händer ofta mycket hos oss! Vi är flitigt representerade på mässor och vi håller titt som tätt i egna evenemang och webbinarier. Besök oss gärna när vi har inspirationskvällar för lärare eller håll utkik när det är dags för nästa bokrelease.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och få erbjudande om utvärderingsexemplar och prova-på perioder av vårt digitala utbud, inbjudningar till events eller bokreleaser, inspiration och andra tips som berör ditt intresseområde direkt i din mejlkorg.

Nyheter

Emelie Hahn vinner Guldäpplet 2020

Datum:

Emelie Hahn, lärare i tyska och So-ämnena och IKT-pedagog på Gränbyskolan i Uppsala är årets vinnare av lärarpriset Guldäpplet. Emelie får priset för sitt arbete med att utveckla språklig och kulturell kompetens liksom omvärldskunskap hos eleverna. Emelie ger till våren 2021 ut boken Världen i klassrummet tillsammans med Charlotta Granath. Vi passade på att ställa några frågor till Emelie!

Läs mer om Emelie Hahn vinner Guldäpplet 2020

Passa på! Fyll på med nya och gamla favoriter

Datum:

Läromedel slits och läromedel försvinner med tiden. Kanske har inte dina elever läromedel i alla ämnen? Nu är det ett bra tillfälle att fylla på. Nu får du upp till 20% rabatt på både tryckta och digitala läromedel*!

Läs mer om Passa på! Fyll på med nya och gamla favoriter

Reviderade SamSpråk är nu komplett

Datum:

Redaktör Sandra Fetouni, visar stolt upp en komplett upplaga av Samspråk! Revideringen av SamSpråk är nu klar med textbok, övningsbok, facit och lärarhandledning samt att det nu även finns övningar på Övningsmästaren.

Läs mer om Reviderade SamSpråk är nu komplett

Prova Lärarstöd Digital

Datum:

Nu kan du beställa testlicenser av Lärarstöd Digital till våra lågstadieserier Champ, Matte Direkt Triumf och Robin! En licens räcker i 30 dagar och du kan välja en licens från varje serie.

Läs mer om Prova Lärarstöd Digital

Evenemang

Webbinarium om Robin

Datum:

Under det cirka 40 minuter långa webbinariet berättar Mia Söderberg, förläggare, och Mikaela Fuchs, redaktör, om hur du lyfter läsningen och din undervisning i svenska med hjälp av Robinböckerna. Alla som deltar är med i en utlottning av en klassuppsättning Robinböcker!

Läs mer om Webbinarium om Robin