Nyheter och aktuella händelser på Sanoma Utbildning

Det händer ofta mycket hos oss! Vi är flitigt representerade på mässor och vi håller titt som tätt i egna evenemang och webbinarier. Besök oss gärna när vi har inspirationskvällar för lärare eller håll utkik när det är dags för nästa bokrelease.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och få erbjudande om utvärderingsexemplar och prova-på perioder av vårt digitala utbud, inbjudningar till events eller bokreleaser, inspiration och andra tips som berör ditt intresseområde direkt i din mejlkorg.

Evenemang

Hur fungerar det att arbeta med digitala läromedel i matematik?

Datum:

I detta 30 minuter långa webbinarium kommer Helena Fridström, förläggare i matematik ge konkreta tips och verktyg för hur du kan arbeta med digitala läromedel i Matematik.

Läs mer om Hur fungerar det att arbeta med digitala läromedel i matematik?

Webbinarieserie distansundervisning

Datum:

I denna webbinarieserie om distansundervisning i tre delar föreläser lärarna och författarna Charlotta Granath och Emelie Hahn om bedömning, internationalisering och skolans demokratiuppdrag. Du får konkreta tips och råd kring arbetssätt och metoder, får ta del av exempel från Emelies och Charlottas undervisning i grund- respektive gymnasieskolan och får lyssna till tips och råd från flera lärare och skolledare.

Läs mer om Webbinarieserie distansundervisning

Studio Triumf

Datum:

Nu drar Studio Triumf igång i en dator nära dig. Vad är då Studio Triumf? Jo, det är ett tillfälle då du kan bekanta dig med vår nya matematik för lågstadiet Matte Direkt Triumf vid ett digitalt studioevent. Författare och redaktion är på plats och vi lottar ut en klassuppsättning valfri bok ur serien till en deltagare. Det här vill du inte missa!

Läs mer om Studio Triumf

Webbinarium om Språkvägen B

Datum:

Är du sfi-lärare och skulle vilja ha tips på hur du kan arbeta mer språkutvecklande? Varmt välkommen till ett webbinarium om Nya Språkvägen!

Läs mer om Webbinarium om Språkvägen B

Nyheter

Nyhet! Genau Neu 6

Datum:

Med Genau Neu får du precis det du och dina elever vill ha! Allt du kan önska dig av ett läromedel i tyska och ännu mer. Textboken, övningsboken, lärarhandledningen och Övningsmästaren ger dig möjlighet att ge varje elev stöd och inspiration.

Vi har ställt några frågor till Anna-Karin Nyström, förlagsredaktör i tyska och engelska om nya Genau Neu 6.

Läs mer om Nyhet! Genau Neu 6

Uppdaterad hållbarhetsstrategi - vi ska bli klimatneutrala år 2030

Datum:

Tillsammans med våra intressenter har vi sett över vårt hållbarhetsarbete och satt nya hållbarhetsmål. Totalt engagerade sig fler än 1500 kunder, leverantörer, investerare, frivillighetsorganisationer och medarbetare i vår hållbarhetsenkät under hösten år 2020.

Läs mer om Uppdaterad hållbarhetsstrategi - vi ska bli klimatneutrala år 2030
Support för digitala läromedel

Support när det passar dig!

Datum:

Nu finns det möjlighet att boka en tid direkt med vårt kunniga support-team. Du väljer själv en tid som passar dig. Supporten guidar dig genom vårt digitala utbud, hjälper dig att komma igång eller reder ut eventuella oklarheter.

Läs mer om Support när det passar dig!

Nytt år, nya kataloger!

Datum:

Snart kommer våra nya kataloger från tryckeriet, men redan nu kan du bläddra och låta dig inspireras av våra läromedel.

Vi önskar dig trevlig läsning!

Läs mer om Nytt år, nya kataloger!