Nyheter och aktuella händelser på Sanoma Utbildning

Det händer ofta mycket hos oss! Vi är flitigt representerade på mässor och vi håller titt som tätt i egna evenemang och webbinarier. Besök oss gärna när vi har inspirationskvällar för lärare eller håll utkik när det är dags för nästa bokrelease.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och få erbjudande om utvärderingsexemplar och prova-på perioder av vårt digitala utbud, inbjudningar till events eller bokreleaser, inspiration och andra tips som berör ditt intresseområde direkt i din mejlkorg.

Nyheter

Vi har läromedlen till lovskolan

Datum:

Vi har samlat ett urval av våra bästa ”kom i kapp-läromedel” i svenska, SVA, matematik samt engelska för åk 6-9.

Läs mer om Vi har läromedlen till lovskolan

Ny version av ZickZack Skrivrummet 4-6

Datum:

Eftersom bra alltid kan bli bättre så har vi nu reviderat ZickZack Skrivrummet. Vi har lyssnat på er användare, följt den pedagogiska debatten, studerat de reviderade kursplanerna, tänkt och varit kreativa tillsammans. Den nya versionen av ZickZack Skrivrummet är förbättrad, förtydligad, förenklad och förnyad.

Läs mer om Ny version av ZickZack Skrivrummet 4-6

NYHET! Swedish Edtech Industry – branschrapport 2021

Datum:

Efter ett år med storskalig digital undervisning har nu branschen för utbildningsteknologi, Swedish Edtech Industry, släppt sin årliga rapport. Rapporten pekar på en växande global marknad och en ökad digital mognad, men också på fortsatta utmaningar med föråldrade it-system och ojämna förutsättningar.

Läs mer om NYHET! Swedish Edtech Industry – branschrapport 2021

Skolledarspåret ny satsning på Bokmässan 2021

Datum:

Från förra årets heldigitala event ställer Bokmässan i år om till ett hybridevent. Svenska Mässan i Göteborg kommer i år att bestå av mer än 10 studior som förutom inför en mindre publik även kommer att direktsända seminarier i Bokmässan Play.

Läs mer om Skolledarspåret ny satsning på Bokmässan 2021