Nyheter och aktuella händelser på Sanoma Utbildning

Det händer ofta mycket hos oss! Vi är flitigt representerade på mässor och vi håller titt som tätt i egna evenemang och webbinarier. Besök oss gärna när vi har inspirationskvällar för lärare eller håll utkik när det är dags för nästa bokrelease.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och få erbjudande om utvärderingsexemplar och prova-på perioder av vårt digitala utbud, inbjudningar till events eller bokreleaser, inspiration och andra tips som berör ditt intresseområde direkt i din mejlkorg.

Evenemang

Sanoma Utbildning på Bokmässan 2021

Bokmässan 2021

Datum:

Är du också lite deppig över att sommaren försvann så fort? Gör som vi – blicka fram emot höstens höjdpunkt istället: Bokmässan 2021!

Häromdagen släpptes programpunkterna till årets mässa och vi är så taggade på att få ta del av innehållet, inte minst från våra egna fantastiska författare som kommer att delta i flera mycket intressanta seminarier. Vi har även tagit fram några riktigt fina mässerbjudanden som du i år hittar under Bokmässan Deals.

Läs mer om Bokmässan 2021

Nyheter

Caption=Kirsi Harra-Vauhkonen, VD för Sanoma Leranings nordisk region

Sanoma Utbildning bildar nordisk region tillsammans med finska Sanoma Pro

Datum:

Sanoma Learning, ett av Europas marknadsledande utbildningsföretag, förstärker sin position i Norden. Svenska Sanoma Utbildning AB och Sanoma Pro Oy i Finland har gått samman och bildat en nordisk region. Sanoma Pros VD, Kirsi Harra-Vauhkonen, är ny VD för regionen.

Läs mer om Sanoma Utbildning bildar nordisk region tillsammans med finska Sanoma Pro
Sanoma Utbildning har läromedel som stöttar

Vi har Läromedel som stöttar alla elevers lärande

Datum:

Vi har samlat ett urval av våra bästa ”kom i kapp-läromedel” i svenska, SVA, matematik samt engelska för åk 6-9.

Läs mer om Vi har Läromedel som stöttar alla elevers lärande

Ny version av ZickZack Skrivrummet 4-6

Datum:

Eftersom bra alltid kan bli bättre så har vi nu reviderat ZickZack Skrivrummet. Vi har lyssnat på er användare, följt den pedagogiska debatten, studerat de reviderade kursplanerna, tänkt och varit kreativa tillsammans. Den nya versionen av ZickZack Skrivrummet är förbättrad, förtydligad, förenklad och förnyad.

Läs mer om Ny version av ZickZack Skrivrummet 4-6

NYHET! Swedish Edtech Industry – branschrapport 2021

Datum:

Efter ett år med storskalig digital undervisning har nu branschen för utbildningsteknologi, Swedish Edtech Industry, släppt sin årliga rapport. Rapporten pekar på en växande global marknad och en ökad digital mognad, men också på fortsatta utmaningar med föråldrade it-system och ojämna förutsättningar.

Läs mer om NYHET! Swedish Edtech Industry – branschrapport 2021