Nyheter på Sanoma Utbildning

Det händer ofta mycket hos oss! Vi är flitigt representerade på mässor och vi håller titt som tätt i egna evenemang och webbinarier. Besök oss gärna när vi har inspirationskvällar för lärare eller håll utkik när det är dags för nästa bokrelease.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och få erbjudande om utvärderingsexemplar och prova-på perioder av vårt digitala utbud, inbjudningar till events eller bokreleaser, inspiration och andra tips som berör ditt intresseområde direkt i din mejlkorg.

Nyheter

Digitalt lärarstöd Sanoma Utbildning

Digitalt lärarstöd + bok + bingel = Sant

Datum:

Med vårt nya digitala lärarstöd till Champ, Matte Direkt Triumf och Robinserien kan du skapa en undervisning där alla blir engagerade. Se vår film som visar hur kombinationen av tryckt och digitalt kan stärka din undervisning!

Läs mer om Digitalt lärarstöd + bok + bingel = Sant

Vi är glada att presentera Lärarstöd Digital

Datum:

Till hösten 2020 kommer Champ, Matte Direkt Triumf och Robinserien kompletteras med ett digitalt lärarstöd. Lärarstöd Digital är en fristående del av Bingel, så nu kan du ha både ditt lärarstöd och elevernas färdighetsträning på samma ställe.

Med Lärarstöd Digital får du ett interaktivt och pedagogiskt stöd till din undervisning!

Läs mer om Vi är glada att presentera Lärarstöd Digital

Digital bokrelease för Boosta intraprenörskap

Datum:

I dagarna släpps boken Boosta intraprenörskap. Utveckla kreativa medarbetare och maxa innovationskraften. Författare är Charlotte Haegermark - tidigare motorsportföraren som gick från marknadsföring och employer branding till att bli förändringsledare, teamledare och intraprenör.

Torsdag 11 juni kl 12 firar vi boksläppet med en digital bokrelease, som vi sänder på Instagram . Hoppas du hänger med då!

Läs mer om Digital bokrelease för Boosta intraprenörskap

"OBM-boken" utsedd till "Årets projektledarbok 2020"!

Datum:

Vi vill gratulera Leif Andersson vars bok ”OBM-boken Psykologi för ledare” blev utsedd till ”Årets projektledarbok 2020” av Svenskt Projektforum häromdagen!

Läs mer om "OBM-boken" utsedd till "Årets projektledarbok 2020"!