Nyheter på Sanoma Utbildning

Vi har ofta mycket intressant på gång hos oss!

Vi finns ofta representerade på mässor och vi håller även i egna evenemang. Besök oss gärna när vi har inspirationskvällar för lärare eller håll utkik när det är dags för nästa bokrelease. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så missar du aldrig en nyhet!

Evenemang

Framtidens Lärande Väst

Datum:

Vi kommer vara på plats på Framtidens Lärande Väst – Digital skolutveckling i fokus på Nova Arena i Trollhättan. Mötesplatsen Framtidens lärande har sedan tio år varit en motor för erfarenhets- och kunskapsutbyte kring skolans digitalisering.

Läs mer om Framtidens Lärande Väst

Frukostseminarium Agilt eller projekt

Datum:

Välkommen till ett frukostseminarium med föreläsning om att välja mellan agilt och projekt?

Läs mer om Frukostseminarium Agilt eller projekt

Matematikbiennalen 2020

Datum:

Vi kommer att vara på plats på Matematikbiennalen som kommer att äga rum på Linnéuniversitetet i Växjö. Årets tema är Hållbar matematikundervisning - hållbart för eleverna, lärarna, samhället och framtiden. Kom förbi vår monter och få en mässpresent.

Läs mer om Matematikbiennalen 2020

Nyheter

Robin funderar på plast

Datum:

Har du sett att det finns ett nytt hemligt meddelande från Robin? Allt du behöver göra är att ladda ner den kluriga chifferuppgiften som Robin gjort och låt dina elever lista ut vad Robin säger i pratbubblan.

Läs mer om Robin funderar på plast

Nytt avsnitt av Svenskpodden

Datum:

Nu finns det ett nytt avsnitt ute av Svenskpodden. Carl-Johan Markstedt samtalar i avsnitt 20 med Helena Wallberg, lärare, specialpedagog och författare till boken Lektonsdesign – en handbok. Lyssna här!

Läs mer om Nytt avsnitt av Svenskpodden

Vi har flyttat till Rosenlundsgatan 54

Datum:

Vi på Sanoma Utbildning har fått nya utsikter. Efter flera år på Alströmergatan på Kungsholmen, har vi nu flyttat söderut. Vår nya adress är Rosenlundsgatan 54. Varmt välkommen hit!

Läs mer om Vi har flyttat till Rosenlundsgatan 54
Träna inför nationella proven med Bingel

Träna inför nationella proven i Bingel

Datum:

Sedan tidigare har eleverna kunnat träna inför nationella proven i matematik i Bingel. Men nu finns även efterlängtade övningar i engelska och svenska. Först ut är de muntliga övningarna. Så nu är det bara att sätta igång och träna med eleverna!

Läs mer om Träna inför nationella proven i Bingel

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev