Nyheter på Sanoma Utbildning

Vi har ofta mycket intressant på gång hos oss!

Vi finns ofta representerade på mässor och vi håller även i egna evenemang. Besök oss gärna när vi har inspirationskvällar för lärare eller håll utkik när det är dags för nästa bokrelease. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så missar du aldrig en nyhet!

Nyheter

Vi är glada att presentera Lärarstöd Digital

Datum:

Till hösten 2020 kommer Champ, Matte Direkt Triumf och Robinserien kompletteras med ett digitalt lärarstöd. Lärarstöd Digital är en fristående del av Bingel, så nu kan du ha både ditt lärarstöd och elevernas färdighetsträning på samma ställe.

Med Lärarstöd Digital får du ett interaktivt och pedagogiskt stöd till din undervisning!

Läs mer om Vi är glada att presentera Lärarstöd Digital

Vi har läromedlen till lovskolan

Datum:

Många elever har tyvärr missat mycket av den ordinarie skolgången den här våren och med regeringens, och inte minst er lärares, hjälp kommer det att anordnas fler lovskolor för att ge dessa elever en bättre chans att komma ikapp.

Vi har samlat ett urval av våra bästa ”kom i kapp-läromedel” i svenska, SVA, matematik samt engelska för åk 6-9 .

Läs mer om Vi har läromedlen till lovskolan

Alla ska få känna att de lyckas i matematik

Datum:

Nu kan du se ett webbinarium om Matte Direkt Triumf. Ambitionen med läromedelsserien är att alla elever ska få känna att de lyckas i matematik. Under webbinariet berättar redaktör Emma Ackebo Bäcker tillsammans med författarna, hur Matte Direkt Triumf är uppbyggd och hur läromedlet kan förändra din undervisning i matematik.

Läs mer om Alla ska få känna att de lyckas i matematik

Lyft svenskundervisningen med Robin

Datum:

Missade du det populära webbinariet om Robinböckerna? Nu kan du se det i efterhand. Mia Söderberg som är förläggare för Robinserien berättar om Robinböckerna, en läromedelsserie i svenska för lågstadiet. Du får veta hur serien kom till, hur upplägget och arbetsgången är och hur böckerna lyfter läsningen.

Läs mer om Lyft svenskundervisningen med Robin