Ledande läromedel

Välkommen till Sanoma Utbidning! Välj din egen mix av digitala och tryckta läromedel och skapa nutida undervisning med oss.

Här hittar du alla våra läromedel!

Prova Kampus gratis hela ht-19

Vill du komma igång och arbeta mer digitalt med din klass? Nu kan du prova vår digitala plattform Kampus i svenska och språk för åk 7–9 helt utan kostnad. Erbjudandet gäller hela höstterminen. Behöver du hjälp med att komma igång?  Vi hjälper dig!

Börja jobba mer digitalt!

Funderar du på att komma igång och jobba mer digitalt i höst? Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel – allt för en nutida undervisning.

Är du ny som lärare?

Missa då inte boken Ny som lärare! Med den här boken vill vi hjälpa dig som är ny i lärarrollen att komma in i skolan på ett bra sätt, oavsett om du har utbildning eller inte. Vi vill ge dig en förförståelse för hur ditt arbete i skolan kan komma att se ut. Vi tror att om du vet vad du kan förvänta dig kommer du att tackla situationer du möter på ett bättre sätt.

Robin och Matte Direkt Triumf!

Våra två nya basläromedel för svenska och matematik för F–3 är här! Berättelserna om roboten Robin och barnen Molly och Elton är både roliga och tänkvärda. Med Matte Direkt Triumf får dina elever gå in i en spännande och engagerande mattevärld och med hjälp av sina nya mattekompisar lära sig räkna tillsammans.

Vi finns på Facebook!

På Facebook lägger vi upp tips, idéer och mycket annat som kan ge variation och inspiration till din undervisning. Välj den sida som passar dig bäst - Svenskrummet, Matematikrummet, Klassrummet, Vårdlärarrummet eller Bingelrummet. Det finns något för alla!

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev