Ledande läromedel

Välkommen till Sanoma Utbildning! Välj din egen mix av tryckta och digitala läromedel och skapa engagerande undervisning med oss. Här hittar du alla våra läromedel

Glad sommar!

Följande tider gäller för vår support och kundtjänst i sommar;
Under veckorna 26-31 har vi begränsade öppettider.
Mån–fre 09.00–15.00 (lunchstängt 12:00–13:00)
Vecka 29 och 30 har vi stängt.

Vi ser fram emot att ses nästa termin, fulltankade med ny energi!

Dags att förnya sig?

Här har vi samlat våra senaste läromedel från förskoleklass ända upp till gymnasiet, komvux, sva/sfi och vård!

Se alla våra nya läromedel!
Det är en lättnad att ha ett läromedel, läs mer i Sanoma Utbildnings blogg

Det är en lättnad att ha ett läromedel

I Läromedelsförfattarnas rapport framkommer det att 86 procent av lärarna inte kan köpa in de läromedel eleverna behöver. Detta trots att skälen för att satsa på kvalitativa läromedel är många. Läs mer i vårt senaste blogginlägg av Christer Carlberg, VD på Sanoma Utbildning

Läs mer här!

Vi har läromedlen till lovskolan

Lagom till sommarlovet har vi samlat ett urval av våra bästa ”kom i kapp-läromedel” i svenska, SVA, matematik samt engelska för åk 6-9.

Läs mer!
Vi har läromedel till lovskolan

Kampus - en plattform för digitala läromedel

Genom att arbeta med blended learning, en mix av digitala och tryckta läromedel, formar du undervisningen så att den passar just dig och dina elever. Olika varianter har olika fördelar, så varför bara välja en? Tillsammans med våra tryckta läromedel ger Kampus en trygg grund för blended learning.

Läs mer om Kampus

Se alla våra webbinarier

Har du missat något av våra webbinarier eller vill du se dem igen? Vi har vi samlat alla webbinarier på ett och samma ställe så du enkelt kan få en genomgång av den läromedelsserie som du är intresserad av.

Kolla in våra webbinarier
tjej tittar på Sanoma Utbildnings webbinarium

Övningar som ger färdighet

Den digitala färdighetsträningen i Bingel är rolig och engagerande och gör att eleverna tränar mer. Övningarna kompletterar våra läromedelsserier F–6 och följer samma progression.

Jag vill veta mer om Bingel!

Börja jobba mer digitalt!

Vill du komma igång och jobba mer digitalt? Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel, det vi kallar blended learning. Det går också bra att boka in ett digitalt möte med oss. Du kommer att få träffa någon av våra kunniga kundansvariga: Anna-Lena, Annelie, Lotta eller Pia.

Mer info här
Skolbesök för presentation av digitalt läromedel | Sanoma Utbildning

Vi finns på Facebook!

På Facebook lägger vi upp tips, idéer och mycket annat som kan ge variation och inspiration till din undervisning. Välj den sida som passar dig bäst - Svenskrummet, Matematikrummet, Klassrummet, Vårdlärarrummet eller Bingelrummet. Det finns något för alla!

Följ oss på Facebook
Läromedel för svenska och matematik F - 3 | Sanoma Utbildning