För dig som lär

Det finns många olika sätt att lära ut och lika många sätt att lära sig. Hos oss kan du välja den mix av tryckta och digitala läromedel som passar dig och din klass, noggrant faktagranskade och anpassade till den svenska läroplanen.

Glad sommar!

Under sommaren har kundservice avvikande öppettider:

Vecka 27 är telefonen öppen 9-15.
Vecka 28-29 är kundservice helt stängt.
Vecka 30 är telefonen öppen 9-15 men har lunchstängt 12-13.

Vi skippar de tryckta katalogerna!

Nu samlar vi information om läromedel på ett och samma ställe: här på sajten. Alltid tillgängligt. Enkelt för dig och dessutom bra för miljön.

Se våra nyheter och favoriter

Time to shine - be Brilliant!

Nu lanserar vi Brilliant, ett nytt läromedel i engelska för högstadiet. Brilliant har texter och övningar på flera nivåer så att de kan anpassas efter olika elevers behov. Med tydlig struktur och intressanta texter tar Brilliant English med dina elever på ett spännande äventyr!

Läs mer om Brilliant English

Nu är Milli matematik här!

Kliv in i Millis universum och lär känna den charmiga roboten Milli och hens vänner. Milli matematik är ett engagerande och innehållsrikt matematikläromedel som fokuserar på ett långsiktigt lärande där kunskaperna stannar längre.

Läs mer om Milli matematik!

Få rådgivning kring läromedel!

Är du lärare och önskar rådgivning kring läromedel inför beställning? Våra kundansvariga kan vår utgivning utan och innan och finns till hands för att vägleda dig och svara på frågor kring våra läromedel, både tryckta och digitala.

Kontakta våra kundansvariga

Vi finns på Facebook!

På Facebook lägger vi upp tips, idéer och mycket annat som kan ge variation och inspiration till din undervisning. Välj den sida som passar dig bäst - Sanoma F-3, Sanoma 4-6, Sanoma Vård och omsorg, Sanoma Svenska/Sva/Sfi, Sanoma Matte/NO, Sanoma Utbildning och Bingelrummet. Det finns något för alla!

Följ oss på Facebook

Kolla in våra digitala läromedel!

Digitala läromedel ger dig stor frihet att lägga upp undervisningen så att den passar just dig och dina elever. Hos oss hittar du bland annat heldigitala läromedel och onlineböcker i Kampus, digital färdighetsträning och Lärarstöd Digital i Bingel samt Lexia Provia för elever med läs- och skrivsvårigheter.

Läs mer här!

Läromedelsbloggen

“Nu får jag med mig fler elever i undervisningen”

Datum:

Det har nu gått drygt ett år sedan samarbetet inleddes mellan oss på Sanoma och matteappen Magma. Sedan januari 2023 ingår väl valt innehåll från två av våra mest omtyckta läromedelsserier i matematik för högstadiet, Matte Direkt och Prio Matematik, något som många lärare och elever har uppskattat mycket.

”Det här var mitt språk och det var fransklärare jag skulle bli!”

Datum:

Chez nous 9 utkommer under året och därmed står upplaga 2 av serien för åk 6–9 klar. Före sommaren anordnade vi en tävling där man som fransklärare kunde vinna en klassuppsättning av läromedlet. Vinnare blev Sofia Hänel från Mölnlycke som nu har hunnit använda Chez nous under en termin och naturligtvis vill vi veta lite mer om Sofia och höra om hennes intryck.

Nyheter

Vi har läromedel som stöttar alla elevers lärande

Datum:

Vi har samlat ett urval av våra bästa ”kom i kapp-läromedel” i svenska, SVA, matematik samt engelska för åk 6–9.

Läs mer om Vi har läromedel som stöttar alla elevers lärande

Time to shine- be Brilliant!

Datum:

Nu lanserar vi Brilliant, ett nytt läromedel i engelska för årskurs 7-9. Brilliant har en tydlig struktur genom böckerna och har texter och övningar på olika nivåer för att kunna anpassas efter elevernas olika behov.

Läs mer om Time to shine- be Brilliant!

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration