Ledande läromedel

Välkommen till Sanoma Utbildning! Välj din egen mix av tryckta och digitala läromedel och skapa engagerande undervisning med oss. Här hittar du alla våra läromedel

Glad sommar!

Vi önskar alla lärare och elever runt om i Sverige en riktigt skön sommar. Det kommer många spännande nyheter till hösten och vi ser fram emot att ses nästa termin, fulltankade med ny energi!

Har du missat något av våra webbinarier eller vill du se dem igen?

Vi har vi samlat alla webbinarier på ett och samma ställe så du enkelt kan få en genomgång av den läromedelsserie som du är intresserad av.

Kolla in våra webbinarier

Miljö och hållbarhet är viktigt för oss

Alla våra böcker är tryckta på FSC-märkt papper. Det innebär att vårt papper är miljömärkt och kommer ursprungligen från skog som återplanteras.

FSC står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom sitt certifieringssystem FSC.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete
Skolbesök för presentation av digitalt läromedel | Sanoma Utbildning

Börja jobba mer digitalt!

Vill du komma igång och jobba mer digitalt? Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel, det vi kallar blended learning. Det går också bra att boka in ett digitalt möte med oss. Du kommer att få träffa någon av våra kunniga kundansvariga: Anna-Lena, Annelie, Lotta eller Pia.


Boka ditt skolbesök idag, så hörs och ses vi snart!

Boka skolbesök

Value Företagsekonomi – ett läromedel som speglar den nya tidens företagsekonomi

Mikael Ottosson är en av författarna bakom Value Företagsekonomi, ett helt nytt läromedel för ekonomistuderande på gymnasienivå. Value har dessutom utvecklats för att ingå i Sanoma Utbildnings digitala läromedelsplattform Kampus. Mikael brinner för ämnet och har längtat efter att ge gymnasieelever ett läromedel som speglar dagens företagsekonomi.

Läs hela intervjun här
Ny som lärare - Bok för att hjälpa dig i din lärarroll i skolan | Sanoma Utbildning

Är du ny som lärare?

Missa då inte boken Ny som lärare! Med den här boken vill vi hjälpa dig som är ny i lärarrollen att komma in i skolan på ett bra sätt, oavsett om du har utbildning eller inte. Vi vill ge dig en förförståelse för hur ditt arbete i skolan kan komma att se ut. Vi tror att om du vet vad du kan förvänta dig kommer du att tackla situationer du möter på ett bättre sätt.

Läs mer om Ny som lärare

Vi finns på Facebook!

På Facebook lägger vi upp tips, idéer och mycket annat som kan ge variation och inspiration till din undervisning. Välj den sida som passar dig bäst - Svenskrummet, Matematikrummet, Klassrummet, Vårdlärarrummet eller Bingelrummet. Det finns något för alla!

Följ oss på Facebook
Läromedel för svenska och matematik F - 3 | Sanoma Utbildning