Välkommen till oss!

Som du kanske märker har vi uppdaterat och förnyat vår hemsida. Även om vi är väldigt nöjda måste vi ursäkta oss med att allt inte är klart i flyttröran. Som vanligt när man flyttar finns det saker som behöver fyllas på, förbättras och slipas på.
Behöver du hjälp finns vi naturligtvis på plats för att besvara dina frågor.

Läs mer

Hédi Frieds lärarstipendieum 2019 till Charlotta Granath

Vi är så stolta över vår författare Charlotta Granath som har tilldelats Hédi Frieds Lärarstipendium 2019! Ur motiveringen:
"Genom att låta eleverna öva på förmågor som handlar om att lyssna, argumentera, värdera, kompromissa och ta ställning bidrar hennes undervisning till att eleverna utvecklar ett demokratiskt förhållningssätt och insikter om betydelsen av mångfald och tolerans."

Ny ö för förskoleklasser!

Bingelvärlden har utökats med en ö för förskoleklasser. På den charmiga ön finns färdighetsträning i svenska, engelska och matematik.
Övningarna är kopplade till våra läromedel och följer samma progression.
Med bok + Bingel tränar dina elever mer.

Häng med i Jakten på världens bästa skola

En webb-serie om hur vi tillsammans kan förbättra den svenska skolan.Hur hanterar vi den svenska skolans utmaningar? Och hur tar vi hand om alla nya möjligheter? Runtomkring oss finns massor av kunskap och erfarenhet som vi kan ta del av, om vi bara vågar tänka nytt och fritt. Med en fot i klassrummet och en stor dos nyfikenhet försöker vi ta reda på hur den svenska skolan kan utvecklas åt rätt håll.

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Anmäl dig här