Ledande läromedel

Välkommen till Sanoma Utbildning! Välj din egen mix av tryckta och digitala läromedel och skapa engagerande undervisning med oss.

Nu räcker pengarna längre - ta del av erbjudandet här!

Övningar som ger färdighet

Den digitala färdighetsträningen i Bingel är rolig och engagerande och gör att eleverna tränar mer. Övningarna kompletterar våra läromedelsserier F–6 och följer samma progression.

Jag vill veta mer om Bingel!

Digitala läromedel med utökade möjligheter

I plattformen Kampus hittar du flera av våra läromedelsserier i digital form. Innehållet är detsamma som i de tryckta böckerna och du kan därför välja att kombinera tryckt och digitalt eller att bara använda den ena formen. Du vet vad som passar dig och dina elever bäst!

Läs mer om Kampus!

Har du missat något av våra webbinarier eller vill du se dem igen?

Vi har vi samlat alla webbinarier på ett och samma ställe så du enkelt kan få en genomgång av den läromedelsserie som du är intresserad av.

Kolla in våra webbinarier
Skolbesök för presentation av digitalt läromedel | Sanoma Utbildning

Börja jobba mer digitalt!

Vill du komma igång och jobba mer digitalt? Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel, det vi kallar blended learning. Det går också bra att boka in ett digitalt möte med oss. Du kommer att få träffa någon av våra kunniga kundansvariga: Anna-Lena, Annelie, Lotta eller Pia.

Mer info här

Varför ska du välja digitala läromedel?

Med digitala läromedel ökar flexibiliteten och det blir lättare att skapa nutida och engagerande undervisning som kan varieras i större utsträckning. Interaktiva övningar för helklass blandas med självrättande övningar med inbyggt elevstöd och direkt feedback. Möjligheten att individualisera blir större och lärarvyn gör det enklare att följa såväl enskilda elever som en helklass.

Läs mer om fördelarna

Vi finns på Facebook!

På Facebook lägger vi upp tips, idéer och mycket annat som kan ge variation och inspiration till din undervisning. Välj den sida som passar dig bäst - Svenskrummet, Matematikrummet, Klassrummet, Vårdlärarrummet eller Bingelrummet. Det finns något för alla!

Följ oss på Facebook
Läromedel för svenska och matematik F - 3 | Sanoma Utbildning