Ledande läromedel

Välkommen till Sanoma Utbildning! Välj din egen mix av tryckta och digitala läromedel och skapa engagerande undervisning med oss.

Här hittar du alla våra läromedel!

Fri tillgång till våra digitala läromedel terminen ut!

Senaste tidens utveckling gällande COVID-19 påverkar oss alla, inte minst skolorna. Det kan komma att bli svårt att upprätthålla någon form av skolgång, men ett alternativ är att så många elever som möjligt kommer igång och jobbar med digitala läromedel. Därför erbjuder vi nu fri tillgång till Bingel, vår digitala färdighetsträning för F-6, våra digitala läromedel i plattformen Kampus samt våra onlineböcker*.

Skolbesök för presentation av digitalt läromedel | Sanoma Utbildning

Börja jobba mer digitalt!

Vill du komma igång och jobba mer digitalt? Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel, det vi kallar blended learning. Det går också bra att boka in ett digitalt möte med oss. Du kommer att få träffa någon av våra kunniga kundansvariga: Anna-Lena, Annelie, Lotta eller Pia.

Boka ditt skolbesök idag!

Value Företagsekonomi – ett läromedel som speglar den nya tidens företagsekonomi

Mikael Ottosson är en av författarna bakom Value Företagsekonomi, ett helt nytt läromedel för ekonomistuderande på gymnasienivå. Value har dessutom utvecklats för att ingå i Sanoma Utbildnings digitala läromedelsplattform Kampus. Mikael brinner för ämnet och har längtat efter att ge gymnasieelever ett läromedel som speglar dagens företagsekonomi.

Ny som lärare - Bok för att hjälpa dig i din lärarroll i skolan | Sanoma Utbildning

Är du ny som lärare?

Missa då inte boken Ny som lärare! Med den här boken vill vi hjälpa dig som är ny i lärarrollen att komma in i skolan på ett bra sätt, oavsett om du har utbildning eller inte. Vi vill ge dig en förförståelse för hur ditt arbete i skolan kan komma att se ut. Vi tror att om du vet vad du kan förvänta dig kommer du att tackla situationer du möter på ett bättre sätt.

Robin och Matte Direkt Triumf!

Basläromedel för svenska och matematik för F–3! Berättelserna om roboten Robin och barnen Molly och Elton är både roliga och tänkvärda. Med Matte Direkt Triumf får dina elever gå in i en spännande och engagerande mattevärld och med hjälp av sina nya mattekompisar lära sig räkna tillsammans.

Läromedel för svenska och matematik F - 3 | Sanoma Utbildning

Vi finns på Facebook!

På Facebook lägger vi upp tips, idéer och mycket annat som kan ge variation och inspiration till din undervisning. Välj den sida som passar dig bäst - Svenskrummet, Matematikrummet, Klassrummet, Vårdlärarrummet eller Bingelrummet. Det finns något för alla!

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev