Ledande läromedel

Välkommen till Sanoma Utbildning! Välj din egen mix av tryckta och digitala läromedel och skapa engagerande undervisning med oss. Här hittar du alla våra läromedel

Varför ska du välja digitala läromedel?

Med digitala läromedel ökar flexibiliteten och det blir lättare att skapa nutida och engagerande undervisning som kan varieras i större utsträckning. Interaktiva övningar för helklass blandas med självrättande övningar med inbyggt elevstöd och direkt feedback. Möjligheten att individualisera blir större och lärarvyn gör det enklare att följa såväl enskilda elever som en helklass.

Läs mer om fördelarna
Ny som lärare - Bok för att hjälpa dig i din lärarroll i skolan | Sanoma Utbildning

Ny som lärare i höst?

Är du eller har du en nyutexaminerade lärare som ska börja på din skola? Då vet du att det är mycket nytt att tänka på i den nya rollen. I vår bok ”Ny som lärare” får du de bästa tipsen för att komma in i skolan på ett bra sätt, oavsett om du har utbildning eller inte. Med inblicken som boken ger kan du bli mer förberedd på kommande situationer och hur du ska tackla dom på bästa sätt.

Läs mer om Ny som lärare

Har du missat något av våra webbinarier eller vill du se dem igen?

Vi har vi samlat alla webbinarier på ett och samma ställe så du enkelt kan få en genomgång av den läromedelsserie som du är intresserad av.

Kolla in våra webbinarier
Skolbesök för presentation av digitalt läromedel | Sanoma Utbildning

Börja jobba mer digitalt!

Vill du komma igång och jobba mer digitalt? Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel, det vi kallar blended learning. Det går också bra att boka in ett digitalt möte med oss. Du kommer att få träffa någon av våra kunniga kundansvariga: Anna-Lena, Annelie, Lotta eller Pia.

Mer info här

Miljö och hållbarhet är viktigt för oss

Alla våra böcker är tryckta på FSC-märkt papper. Det innebär att vårt papper är miljömärkt och kommer ursprungligen från skog som återplanteras.

FSC står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom sitt certifieringssystem FSC.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Vi finns på Facebook!

På Facebook lägger vi upp tips, idéer och mycket annat som kan ge variation och inspiration till din undervisning. Välj den sida som passar dig bäst - Svenskrummet, Matematikrummet, Klassrummet, Vårdlärarrummet eller Bingelrummet. Det finns något för alla!

Följ oss på Facebook
Läromedel för svenska och matematik F - 3 | Sanoma Utbildning