Välkommen!

Välj din egen mix av digitala och tryckta läromedel och skapa nutida undervisning med oss!

Glad sommar!

Vi önskar alla som jobbar i skolan, lärare och elever ett riktigt härligt sommarlov. Passa på att njuta av ledigheten. När du ligger och tar det lugnt i hängmattan vill redaktionen passa på att tipsa om Svenskpodden - en podcast om svenskämnet i grundskola och på gymnasiet. Perfekt sommarlyssning!

Robin och Matte Direkt Triumf!

Våra två nya basläromedel för svenska och matematik för F–3 är här! Berättelserna om roboten Robin och barnen Molly och Elton är både roliga och tänkvärda. Med Matte Direkt Triumf får dina elever gå in i en spännande och engagerande mattevärld och med hjälp av sina nya mattekompisar lära sig räkna tillsammans.

Vi finns på Facebook!

På Facebook lägger vi upp tips, idéer och mycket annat som kan ge variation och inspiration till din undervisning. Välj den sida som passar dig bäst - Svenskrummet, Matematikrummet, Klassrummet, Vårdlärarrummet eller Bingelrummet. Det finns något för alla!

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev