Ledande läromedel

Välkommen till Sanoma Utbildning! Välj din egen mix av digitala och tryckta läromedel och skapa engagerande undervisning med oss.

Här hittar du alla våra läromedel!
Skolbesök för presentation av digitalt läromedel | Sanoma Utbildning

Börja jobba mer digitalt!

Funderar du på att komma igång och jobba mer digitalt i höst? Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel – allt för en nutida undervisning.

Är du ny som lärare?

Missa då inte boken Ny som lärare! Med den här boken vill vi hjälpa dig som är ny i lärarrollen att komma in i skolan på ett bra sätt, oavsett om du har utbildning eller inte. Vi vill ge dig en förförståelse för hur ditt arbete i skolan kan komma att se ut. Vi tror att om du vet vad du kan förvänta dig kommer du att tackla situationer du möter på ett bättre sätt.

Ny som lärare - Bok för att hjälpa dig i din lärarroll i skolan | Sanoma Utbildning

Robin och Matte Direkt Triumf!

Basläromedel för svenska och matematik för F–3! Berättelserna om roboten Robin och barnen Molly och Elton är både roliga och tänkvärda. Med Matte Direkt Triumf får dina elever gå in i en spännande och engagerande mattevärld och med hjälp av sina nya mattekompisar lära sig räkna tillsammans.

Vi finns på Facebook!

På Facebook lägger vi upp tips, idéer och mycket annat som kan ge variation och inspiration till din undervisning. Välj den sida som passar dig bäst - Svenskrummet, Matematikrummet, Klassrummet, Vårdlärarrummet eller Bingelrummet. Det finns något för alla!

Läromedel för svenska och matematik F - 3 | Sanoma Utbildning

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev