Lediga tjänster

Om vi inte har några tjänster som passar dig just nu, kan du anmäla ditt intresse för att arbeta hos oss genom att skicka ett mejl direkt till någon på redaktionen eller till adressen: jobb@sanomautbildning.se

Vi letar efter en förläggare för moderna språk/eng för hög/gy

Brinner du för skola, utbildning och barns lärande? Vill du ge lärare och elever i svensk skola verktygen som möjliggör lärande? Som förläggare kommer du att ansvara för den utgivning inom Moderna språk och Engelska som riktar sig mot högstadiet och gymnasiet. Förläggaren har övergripande ansvar för utvecklingen och förvaltningen av sin produktportfölj, driver egna redaktionella projekt och arbetsleder de redaktörer som arbetar med produkterna. Omvärldsbevakning och kontinuerlig uppdatering kring utvecklingen i skolan är en viktig del av arbetet.

Är du vår nya förläggare SO och svenska F-6?

Vill du ge lärare och elever i svensk skola verktygen som möjliggör lärande? Som förläggare kommer du att ansvara för den utgivning inom SO och svenska som riktar sig mot låg- och mellanstadiet. Förläggaren har övergripande ansvar för utvecklingen och förvaltningen av sin produktportfölj, driver egna redaktionella projekt och arbetsleder de redaktörer som arbetar med produkterna. Omvärldsbevakning och kontinuerlig uppdatering kring utvecklingen i skolan är en viktig del av arbetet.

Teknisk support

Just nu finns möjligheten för dig att bli en del av vårt tekniska support-team, där du tillsammans med ett sammansvetsat team guidar kunderna i användningen av våra digitala produkter. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev