Lediga tjänster

Om vi inte har några tjänster som passar dig just nu, kan du anmäla ditt intresse för att arbeta hos oss genom att skicka ett mejl direkt till någon på redaktionen eller till adressen: jobb@sanomautbildning.se

Läromedelsutvecklare/redaktör MA/NO F-6

Vill du vara med och utveckla svensk skola? Brinner du för skola, utbildning och barns lärande? Då ska du ta chansen att vara med och skapa framtidens läromedel. Är du lärare för de lägre årskurserna med matematik/NO som särskild inriktning? Eller arbetar du kanske redan idag med böcker eller läromedel i någon form? Brinner du för den digitala utvecklingen och vill vara med och skapa framtidens läromedel? Då kan du vara den vi letar efter! Sök tjänsten via Experis. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi söker IT Projektledare/IT Produktägare

Har du erfarenhet av att driva och vara involverad i IT-projekt genom alla faser, såsom förstudie, genomförande, kravanalys, tester och avslut? Ansvara för uppföljning av budget och ekonomisk rapportering samt utveckla, underhålla och ansvara för digitala produkter?
Då är detta jobbet för dig! Sök tjänsten via Academic Work, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev