Lediga tjänster

Om vi inte har några tjänster som passar dig just nu, kan du anmäla ditt intresse för att arbeta hos oss genom att skicka ett mejl direkt till någon på redaktionen eller till adressen: jobb@sanomautbildning.se

Vi letar efter en engagerad HR Chef

Som HR Chef hos oss på Sanoma Utbildning arbetar du strategiskt och operativt med HR frågor i nära samarbete med chefer och ledare inom organisationen, vilket innebär att du är ansvarig för alla HR processer. Specifikt uppdrag för 2020 är att säkra leverans och genomförande av det pågående kultur- och värderingsarbetet internt. Du rapporterar direkt till vår VD och är medlem i ledningsgruppen.

Är du vår nya Digital Campaign Manager?

Vi söker en affärsdriven Digital Campaign Manager med passion för digital marknadsföring och kommunikation. Du kommer ansvara för våra datadrivna marknadskampanjer. Fokus är att med stark kommunikation bygga vårt varumärke i digitala kanaler, driva besökare till hemsidan och arbeta med innehållsdriven marknadsföring. Hos oss får du en spännande, bred och varierad roll där du arbetar både strategiskt och operativt. Du rapporterar direkt till marknadschef och jobbar nära övriga marknadsteamet där bl.a. webbredaktör, contentansvarig och andra projektledare ingår.

IT Service & Security Manager, Privacy Champ!

Till rollen som "It Service & Security Manager" söker vi dig som är prestigelös och som har hög IT- men också juridisk kompetens. Rollen innefattar omväxlande arbetsuppgifter men för att trivas i denna roll har du vana av IT-miljöer i driftsammanhang där du framförallt arbetat med, incidenthantering, felanmälan och eskalering. IT-säkerhetsrelaterade projekt
GDPR, tekniska och juridiska krav.

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev