Evenemang

Här kan du se alla event och webbinarier som vi anordnar eller deltar i. Du kan filtrera genom att välja det område som du är intresserad av.

 • Hur fungerar det att arbeta med digitala läromedel i matematik?

  Datum:

  I detta 30 minuter långa webbinarium kommer Helena Fridström, förläggare i matematik ge konkreta tips och verktyg för hur du kan arbeta med digitala läromedel i Matematik.

 • Webbinarieserie distansundervisning

  Datum:

  I denna webbinarieserie om distansundervisning i tre delar föreläser lärarna och författarna Charlotta Granath och Emelie Hahn om bedömning, internationalisering och skolans demokratiuppdrag. Du får konkreta tips och råd kring arbetssätt och metoder, får ta del av exempel från Emelies och Charlottas undervisning i grund- respektive gymnasieskolan och får lyssna till tips och råd från flera lärare och skolledare.

 • Studio Triumf

  Datum:

  Nu drar Studio Triumf igång i en dator nära dig. Vad är då Studio Triumf? Jo, det är ett tillfälle då du kan bekanta dig med vår nya matematik för lågstadiet Matte Direkt Triumf vid ett digitalt studioevent. Författare och redaktion är på plats och vi lottar ut en klassuppsättning valfri bok ur serien till en deltagare. Det här vill du inte missa!

 • Webbinarium om Språkvägen B

  Datum:

  Är du sfi-lärare och skulle vilja ha tips på hur du kan arbeta mer språkutvecklande? Varmt välkommen till ett webbinarium om Nya Språkvägen!