Nyheter

Här publicerar vi våra nyheter löpande! Håll ögonen öppna efter event, intervjuer, tips, tävlingar och annat kul som vi tror kan intressera dig!

 • Höstkick med Vårdlärarrummet

  Datum:

  Nu har hösten börjat göra entré och därför vill vi dig en härlig höstkick de kommande veckorna med lite "self care-tips". Enkla övningar du kan göra på jobbet, hemma, i matkön eller var det passar dig! Titta in i Vårdlärarrummet för mer inspiration och tips!

 • Sanoma Utbildning på Bokmässan

  Datum:

  Vår monter under Bokmässan i Göteborg är en mötesplats för samtal om lärande, läromedel och digitalisering, speciellt för dig som arbetar inom skolan. Våra författare medverkar i flera seminarier under bokmässan.

 • Nytt blogginlägg - vad är Bingel?

  Datum:

  För dig som är nyfiken och vill läsa mer om Bingel! I vårt senaste blogginlägg berättar vi vad Bingel är och hur du som lärarare kan arbeta med dina elever på ett roligt modernt sätt. Redaktör Li delar med sig av tips och smarta funktioner som du som nybörjare eller van bingelanvändare kan använda dig av.

 • Vinnarna av Lärkan och debutantpris Lärkungen är utsedda!

  Datum:

  Vi är glada och stolta att två av våra författare är pristagare av de prestigefyllda priserna för läromedelsförfattare, Lärkan och Lärkungen. Årets debutantpris Lärkungen tilldelas Märta Glaveby och årets Lärkanpris i kategori Högstadium tilldelas Synnöve Carlsson.

 • Ladda ner och klipp ut din egen Robin

  Datum:

  Nu kan du ladda ner en klippdocka för att göra din alldeles egna Robin. Varför inte låta alla eleverna klistra och klippa sin egen läskompis!

 • Ny som lärare – allt det du inte visste att du behövde veta

  Datum:

  Nytt avsnitt av Svenskpodden! Är du ny som lärare? Missa inte då att lyssna på podden med Caroline Hanneberg och Sophie Hedberg, svensklärare och författare till boken Ny som lärare – allt det du inte visste att du behövde veta.

 • ¡Qué bien! 9 i lager!

  Datum:

  Nu har en härligt tomatröd nyhet för alla spanskalärare kommit in lager. ¡Qué bien! 9 är senaste tillskottet i vårt basläromedel ¡Qué bien! för åk 7-9.

 • Nytt i höst! Prova Kampus gratis

  Datum:

  Du har väl inte missat möjligheten att prova betaversionen av Kampus i höst? Du får prova våra läromedel i svenska och språk för åk 7–9 gratis under hela höstterminen tillsammans med din klass.

 • Maria Berghäll till Språkfestivalen 2019

  Datum:

  I år har vi det stora nöjet att presentera Maria Berghäll som avslutningstalare på Språkfestivalen.

 • The Mind of the Leader

  Datum:
  Ny bok i ledarskap från från Harvard Business Review Press ute nu! Rasmus Hougaard, Marie Boregrim och Martin Ström har skrivit boken The Mind of the Leader som ger oss en radikal men praktisk lösning som sätter människan i centrum före sin strategi.
Visar 1-10 av 23 Visa 10 till