Nyheter

Här publicerar vi våra nyheter löpande! Håll ögonen öppna efter event, intervjuer, tips, tävlingar och annat kul som vi tror kan intressera dig!

 • Digitalt lärarstöd + bok + bingel = Sant

  Datum:

  Med vårt nya digitala lärarstöd till Champ, Matte Direkt Triumf och Robinserien kan du skapa en undervisning där alla blir engagerade. Se vår film som visar hur kombinationen av tryckt och digitalt kan stärka din undervisning!

 • Vi är glada att presentera Lärarstöd Digital

  Datum:

  Till hösten 2020 kommer Champ, Matte Direkt Triumf och Robinserien kompletteras med ett digitalt lärarstöd. Lärarstöd Digital är en fristående del av Bingel, så nu kan du ha både ditt lärarstöd och elevernas färdighetsträning på samma ställe.

  Med Lärarstöd Digital får du ett interaktivt och pedagogiskt stöd till din undervisning!

 • Digital bokrelease för Boosta intraprenörskap

  Datum:

  I dagarna släpps boken Boosta intraprenörskap. Utveckla kreativa medarbetare och maxa innovationskraften. Författare är Charlotte Haegermark - tidigare motorsportföraren som gick från marknadsföring och employer branding till att bli förändringsledare, teamledare och intraprenör.

  Torsdag 11 juni kl 12 firar vi boksläppet med en digital bokrelease, som vi sänder på Instagram . Hoppas du hänger med då!

 • "OBM-boken" utsedd till "Årets projektledarbok 2020"!

  Datum:

  Vi vill gratulera Leif Andersson vars bok ”OBM-boken Psykologi för ledare” blev utsedd till ”Årets projektledarbok 2020” av Svenskt Projektforum häromdagen!

 • Vi har läromedlen till lovskolan

  Datum:

  Många elever har tyvärr missat mycket av den ordinarie skolgången den här våren och med regeringens, och inte minst er lärares, hjälp kommer det att anordnas fler lovskolor för att ge dessa elever en bättre chans att komma ikapp.

  Vi har samlat ett urval av våra bästa ”kom i kapp-läromedel” i svenska, SVA, matematik samt engelska för åk 6-9 .

 • Alla ska få känna att de lyckas i matematik

  Datum:

  Nu kan du se ett webbinarium om Matte Direkt Triumf. Ambitionen med läromedelsserien är att alla elever ska få känna att de lyckas i matematik. Under webbinariet berättar redaktör Emma Ackebo Bäcker tillsammans med författarna, hur Matte Direkt Triumf är uppbyggd och hur läromedlet kan förändra din undervisning i matematik.

 • Lyft svenskundervisningen med Robin

  Datum:

  Missade du det populära webbinariet om Robinböckerna? Nu kan du se det i efterhand. Mia Söderberg som är förläggare för Robinserien berättar om Robinböckerna, en läromedelsserie i svenska för lågstadiet. Du får veta hur serien kom till, hur upplägget och arbetsgången är och hur böckerna lyfter läsningen.

 • Vi hyllar våra författare

  Datum:

  Idag den 23 april är Världsbokdagen. Vi vill passa på att hylla våra författare just denna dag!

  På Unescos initiativ uppmärksammar man idag böcker, författare och upphovsrättens betydelse för att sprida idéer och kunskap och för att bidra till förståelse och tolerans mellan människor världen över.

 • Tänk nytt med Ut ur boxen

  Datum:

  Ut ur boxen beskriver hur agila metoder kan bygga in förändringsförmåga hos organisationer, team och individer. Med hjälp av forskning, egna erfarenheter och flera fallstudier visar författaren Love Lönnroth hur tillit, lust och engagemang är framgångsnycklar för att bli konkurrenskraftig – och överleva.

 • Bok + Bingel = färdighetsträning på ett roligt sätt

  Datum:

  Till våra basläromedel för låg- och mellanstadiet finns digital färdighetsträning i Bingel. Nu kan du beställa utvärderingsexemplar för de läromedel som har övningar i Bingel. Med kombinationen bok + Bingel får eleverna färdighetsträna på ett roligt sätt, vilket gör att de tränar mer.

Visar 1-10 av 62 Visa 10 till