Nyheter

Här publicerar vi våra nyheter löpande! Håll ögonen öppna efter event, intervjuer, tips, tävlingar och annat kul som vi tror kan intressera dig!

 • Försäljning – den första heltäckande boken på svenska

  Datum:

  Litteraturen inom försäljning har länge fokuserat på personliga exempel eller specifika metoder men nu kommer den första boken på svenska som tar ett helhetsgrepp om ämnet. Boken Försäljning – metoder, modeller och säljteknik täcker försäljningsyrkets hela område, från praktiska exempel till strategisk planering.

 • Statsbidrag för tryckta läromedel 2023

  Datum:

  På grund av stora skillnader mellan skolor när det gäller tillgången till läromedel har regeringen avsatt 685 miljoner kronor i statsbidrag i syfte att göra skolan mer likvärdig och öka undervisningens kvalitet.

 • New What's Up F-3

  Datum:

  Nyhet! Nu är New What's Up F–3 här! Låt dina elever inspireras, utmanas och utveckla sitt språkliga självförtroende tillsammans med den skönsjungande papegojan Billy.

 • Spotifys HR-chef Katarina Berg ger ut bok om strategiskt HR-arbete!

  Datum:

  Tillsammans med sitt globala HR-team delar HR-chef Katarina Berg råd, tips och insikter som visar hur HR bidragit till att utveckla ett av världens mest omtalade och framgångsrika företag.

 • Nytt samarbete stärker Sveriges ledande erbjudande inom matematik

  Datum:

  Samarbetet mellan Sanoma och Magma inleds med start i januari 2023. Det innebär att väl utvalt innehåll från våra två populära läromedelsserier för högstadiet, Matte Direkt och Prio Matematik, kommer utgöra en del av innehållet som Magma erbjuder. Det här skapar ytterligare förutsättningar för att förstärka en redan pedagogisk, intuitiv och engagerande upplevelse för både lärare och elever.

 • Vi har Läromedel som stöttar alla elevers lärande

  Datum:

  Vi har samlat ett urval av våra bästa ”kom i kapp-läromedel” i svenska, SVA, matematik samt engelska för åk 6-9.

 • Ukrainska och ryska i Kampus

  Datum:

  Vi har lagt till en funktion i Kampus som gör det möjligt att läsa våra heldigitala läromedel på ryska och ukrainska.

 • Nu lanserar vi Alva – appen som ger liv åt den tryckta boken!

  Datum:

  Appen Alva är det senaste steget i vår satsning på digitala hjälpmedel och blended learning. Det är en gratisapp som ger eleverna ett digitalt extramaterial till befintliga läromedel. Extramaterialet är stödjande och underlättar lärandet.

 • Ingrid i DN

  Datum:

  Genom att kombinera smarta, digitala verktyg med fysiska böcker frigörs arbetstid för lärarna samtidigt som det underlättar kunskapsinlärning och stöttar de elever som behöver extra stöd eller större utmaningar.

 • Programmering i Bingel

  Datum:

  En helt ny animerad övningstyp som heter Programmering finns nu på Bingelöarna. Med dessa övningar får eleverna kännedom om hur de med enkla instruktioner kan programmera en figur så att den rör sig på ett bestämt sätt.

Visar 1-10 av 84 Visa 10 till