Nyheter

Här publicerar vi våra nyheter löpande! Håll ögonen öppna efter event, intervjuer, tips, tävlingar och annat kul som vi tror kan intressera dig!

 • Passa på! Fyll på med nya och gamla favoriter

  Datum:

  Läromedel slits och läromedel försvinner med tiden. Kanske har inte dina elever läromedel i alla ämnen? Nu är det ett bra tillfälle att fylla på. Nu får du upp till 20% rabatt på både tryckta och digitala läromedel*!

 • Reviderade SamSpråk är nu komplett

  Datum:

  Redaktör Sandra Fetouni, visar stolt upp en komplett upplaga av Samspråk! Revideringen av SamSpråk är nu klar med textbok, övningsbok, facit och lärarhandledning samt att det nu även finns övningar på Övningsmästaren.

 • Prova Lärarstöd Digital

  Datum:

  Nu kan du beställa testlicenser av Lärarstöd Digital till våra lågstadieserier Champ, Matte Direkt Triumf och Robin! En licens räcker i 30 dagar och du kan välja en licens från varje serie.

 • Vi är med i Bokmässans bildningshubb

  Datum:

  Årets Bokmässa blir annorlunda, men inte mindre intressant! I år deltar vi i Bokmässans bildningshubb som genomförs den 24–25 september. Det är i form av en stor digital konferens med fokus på skola, bibliotek och barnlitteratur som du kan ta del av helt kostnadsfritt via Bokmässan Play.

 • Matte Direkt – nu komplett för åk 7-9

  Datum:

  Med senaste träningshäftet Genrepet för åk 9 är nu serien Matte Direkt åk 7-9 komplett. Nu finns träningshäften, lärarguider och APA (arbetsblad, prov och aktiviteter) till alla respektive årskurser. Därtill finns möjligheten för dig som hellre vill jobba digitalt att göra det med samma innehåll i vår plattform Kampus.

 • Svenskpodden - Klassiker

  Datum:

  Nu är uppföljaren till Svenskpodden här! Vi har valt att kalla podden för Svenskpodden klassiker. Den här gången riktar Carl-Johan Markstedt in sig på eleverna. Vi hoppas att du ska uppskatta podden och använda den i din undervisning. Trevlig lyssning!

 • Funktioner i Lärarstöd Digital

  Datum:

  Vi tipsar i en enkel instruktionsfilm om alla funktioner som finns i Lärarstöd Digital. Lärarstöd Digital finns för Robin, Matte Direkt Triumf och Champ.

 • Författaren Cinna Alenius berättar om sitt nya läromedel Alfa för sfi A

  Datum:

  Äntligen kommer ett nytänkande SFI-läromedel skapat för elever med kort- eller ingen studiebakgrund i kurs A. Vår nya författare, sfi-läraren Cinna presenterar läromedelsserien Alfa sfi A spår 1.

 • Upptäck språket Lärarhandledning är här!

  Datum:

  Författardoun Britt Klintenberg och Annette Pedersen hoppas att lärarhandledningen ska ge inspiration och stöd till dig som undervisar med Upptäck språket.

 • Grattis till våra författare Charlotta Granath och Emelie Hahn för nomineringen till Guldäpplet

  Datum:

  Vi är glada och stolta över att Charlotta Granath och Emelie Hahn har blivit nominerade till lärarpriset Guldäpplet 2020. Charlotta och Emelie ger till våren 2021 ut boken Världen i klassrummet. Charlotta är även författare till våra böcker Demokratiuppdraget, Studie- och yrkesvägledning samt Digital kompetens och källkritik i praktiken.

Visar 1-10 av 73 Visa 10 till