Nyheter

Här publicerar vi våra nyheter löpande! Håll ögonen öppna efter event, intervjuer, tips, tävlingar och annat kul som vi tror kan intressera dig!

 • Vi har läromedlen till lovskolan

  Datum:

  Vi har samlat ett urval av våra bästa ”kom i kapp-läromedel” i svenska, SVA, matematik samt engelska för åk 6-9.

 • Ny version av ZickZack Skrivrummet 4-6

  Datum:

  Eftersom bra alltid kan bli bättre så har vi nu reviderat ZickZack Skrivrummet. Vi har lyssnat på er användare, följt den pedagogiska debatten, studerat de reviderade kursplanerna, tänkt och varit kreativa tillsammans. Den nya versionen av ZickZack Skrivrummet är förbättrad, förtydligad, förenklad och förnyad.

 • NYHET! Swedish Edtech Industry – branschrapport 2021

  Datum:

  Efter ett år med storskalig digital undervisning har nu branschen för utbildningsteknologi, Swedish Edtech Industry, släppt sin årliga rapport. Rapporten pekar på en växande global marknad och en ökad digital mognad, men också på fortsatta utmaningar med föråldrade it-system och ojämna förutsättningar.

 • Skolledarspåret ny satsning på Bokmässan 2021

  Datum:

  Från förra årets heldigitala event ställer Bokmässan i år om till ett hybridevent. Svenska Mässan i Göteborg kommer i år att bestå av mer än 10 studior som förutom inför en mindre publik även kommer att direktsända seminarier i Bokmässan Play.

 • I augusti kommer en ny upplaga av Naturkunskap 2!

  Datum:

  Nu med ett ännu större hållbarhetsfokus och rustad med aktuella frågor som möter dagens samhälle. I en intervju berättar författarna till serien Naturkunskap (Iann Lundegård, Karolina Broman och Thomas Krigsman) om vad som utmärker serien och delar även med sig av tips för en framgångsrik undervisning i naturkunskap.

 • Nyhet! Genau Neu 6

  Datum:

  Med Genau Neu får du precis det du och dina elever vill ha! Allt du kan önska dig av ett läromedel i tyska och ännu mer. Textboken, övningsboken, lärarhandledningen och Övningsmästaren ger dig möjlighet att ge varje elev stöd och inspiration.

  Vi har ställt några frågor till Anna-Karin Nyström, förlagsredaktör i tyska och engelska om nya Genau Neu 6.

 • Uppdaterad hållbarhetsstrategi - vi ska bli klimatneutrala år 2030

  Datum:

  Tillsammans med våra intressenter har vi sett över vårt hållbarhetsarbete och satt nya hållbarhetsmål. Totalt engagerade sig fler än 1500 kunder, leverantörer, investerare, frivillighetsorganisationer och medarbetare i vår hållbarhetsenkät under hösten år 2020.

 • Support när det passar dig!

  Datum:

  Nu finns det möjlighet att boka en tid direkt med vårt kunniga support-team. Du väljer själv en tid som passar dig. Supporten guidar dig genom vårt digitala utbud, hjälper dig att komma igång eller reder ut eventuella oklarheter.

 • Nytt år, nya kataloger!

  Datum:

  Snart kommer våra nya kataloger från tryckeriet, men redan nu kan du bläddra och låta dig inspireras av våra läromedel.

  Vi önskar dig trevlig läsning!

 • Snart är nya upplagan av Matematik Origo här

  Datum:

  Hör vad redaktionen har att säga om de nya böckerna!

  Från och med höstterminen 2021 ska Sveriges gymnasielärare i matematik arbeta utifrån en ny ämnesplan. Därför ger vi nu ut en ny upplaga av Matematik Origo som är anpassad till den nya ämnesplanen.

Visar 1-10 av 86 Visa 10 till