Nyheter

Här publicerar vi våra nyheter löpande! Håll ögonen öppna efter event, intervjuer, tips, tävlingar och annat kul som vi tror kan intressera dig!

 • Nyhet! Genau Neu 6

  Datum:

  Med Genau Neu får du precis det du och dina elever vill ha! Allt du kan önska dig av ett läromedel i tyska och ännu mer. Textboken, övningsboken, lärarhandledningen och Övningsmästaren ger dig möjlighet att ge varje elev stöd och inspiration.

  Vi har ställt några frågor till Anna-Karin Nyström, förlagsredaktör i tyska och engelska om nya Genau Neu 6.

 • Uppdaterad hållbarhetsstrategi - vi ska bli klimatneutrala år 2030

  Datum:

  Tillsammans med våra intressenter har vi sett över vårt hållbarhetsarbete och satt nya hållbarhetsmål. Totalt engagerade sig fler än 1500 kunder, leverantörer, investerare, frivillighetsorganisationer och medarbetare i vår hållbarhetsenkät under hösten år 2020.

 • Support när det passar dig!

  Datum:

  Nu finns det möjlighet att boka en tid direkt med vårt kunniga support-team. Du väljer själv en tid som passar dig. Supporten guidar dig genom vårt digitala utbud, hjälper dig att komma igång eller reder ut eventuella oklarheter.

 • Nytt år, nya kataloger!

  Datum:

  Snart kommer våra nya kataloger från tryckeriet, men redan nu kan du bläddra och låta dig inspireras av våra läromedel.

  Vi önskar dig trevlig läsning!

 • Snart är nya upplagan av Matematik Origo här

  Datum:

  Hör vad redaktionen har att säga om de nya böckerna!

  Från och med höstterminen 2021 ska Sveriges gymnasielärare i matematik arbeta utifrån en ny ämnesplan. Därför ger vi nu ut en ny upplaga av Matematik Origo som är anpassad till den nya ämnesplanen.

 • En kvarts miljon (!) elever som binglar

  Datum:

  Bingels popularitet växer och antalet lärare och elever som binglar ökar hela tiden. Den här terminen binglar 250.000, alltså en kvarts miljon, elever. Det blir många timmar med färdighetsträning!

 • Lär dig nå in, nå fram och få igenom det du vill

  Datum:

  Ami Hemviken är aktuell med en ny bok och alla hennes intäkter för boken doneras till Plan International - för att ge stöd till världens flickor. I Nå in, nå fram, få igenom får du insikt i de viktigaste kommunikationsaspekterna för att lyckas utveckla din kommunikation.

 • Ny kvalitetspolicy för läromedel på plats

  Datum:

  Som medlem i branschorganisationen Läromedelsföretagen kan vi stolt berätta att vi har antagit en ny kvalitetspolicy för läromedel samt tagit fram ett särskilt stöd vid val av läromedel. En viktig utgångspunkt för arbetet med att utveckla kvalitativa läromedel är att alla elever ska ha möjlighet att nå kunskapsmålen, oavsett bakgrund.

 • Passa på! Fyll på med nya och gamla favoriter

  Datum:

  Läromedel slits och läromedel försvinner med tiden. Kanske har inte dina elever läromedel i alla ämnen? Nu är det ett bra tillfälle att fylla på. Nu får du upp till 20% rabatt på både tryckta och digitala läromedel*!

 • Emelie Hahn vinner Guldäpplet 2020

  Datum:

  Emelie Hahn, lärare i tyska och So-ämnena och IKT-pedagog på Gränbyskolan i Uppsala är årets vinnare av lärarpriset Guldäpplet. Emelie får priset för sitt arbete med att utveckla språklig och kulturell kompetens liksom omvärldskunskap hos eleverna. Emelie ger till våren 2021 ut boken Världen i klassrummet tillsammans med Charlotta Granath. Vi passade på att ställa några frågor till Emelie!

Visar 1-10 av 82 Visa 10 till