Våra läromedel i biologi

Vi erbjuder ett stort utbud av läroböcker i biologi i digitalt och tryckt format. Både tryckta och digitala läromedel har sina fördelar, därför förespråkar vi på Sanoma Utbildning blended learning. Med det menas en lärandeprocess som innefattar både tryckta- och digitala läromedel, för att göra lärandeprocessen så intressant och givande som möjligt!

Högstadiet (Åk 7-9)

Hos oss på Sanoma Utbildning hittar du läromedel i biologi för åk 7-9 som Biologi Direkt. Biologi Direkt finns i olika upplagor, Biologi Direkt upplaga 2 och Biologi Direkt upplaga 3. Upplaga 2 finns både som tryckt lärobok och som digital onlinebok. Den andra upplagan finns även i vår plattform Kampus, där eleverna får ta del av förklarande filmer, och interaktiva övningar som väcker intresse och kan leda till diskussion i klassrummet. I Kampus finns även begreppslistor, övningsuppgifter och lärarstöd. Biologi Direkt upplaga 3 har lättillgängliga och levande texter och uppgifter som väcker intresse hos eleverna. Till upplaga 3 finns även lärarmaterial och en lärarguide!

Gymnasiet & vuxenutbildning

Våra läromedel i biologi för gymnasiet och vuxenutbildning innefattar bland annat serien Campus, där du hittar Biologi Campus 1 och Biologi Campus 2. Det har hänt mycket inom ämnet biologi de senaste 20 åren, därför har vi utvecklat ett nyskrivet läromedel som både tar upp den traditionella biologin och det som det som sker inom forskningen idag. Både Biologi Campus 1 & 2 finns som onlinebok och du som lärare hittar även lärarmaterial med didaktiska tips och övningsuppgifter till biologiböckerna.

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration