Nyheter och favoriter 2024

Allt samlat på en plats. Här på sajten!
Enkelt för dig. Bra för miljön.

För dig som lär

På samma sätt som vi värnar om beprövad pedagogik i samspel med nya insikter om lärande och inte minst tekniska möjligheter, behöver vi även utvärdera vårt sätt att kommunicera.

Vi har lyssnat på er och ni vet var ni vill hitta den senaste informationen. Nu skippar vi därför tryckta kataloger och samlar i stället allt på ett och samma ställe: här på sajten. Alltid tillgängligt. Enkelt för dig och dessutom bra för miljön.

Vem är din sidekick i klassrummet?

Att ha någon att rådfråga, som ger tips, stöttar och ger idéer är viktigt för alla. Som lärare har man sällan en kollega i klassrummet. Dessutom är tidsbrist i dag, dessvärre, oftare en regel än undantag. Vi lägger därför stor vikt på att utveckla olika typer av verktyg och stöd för dig som lärare, allt från de traditionella lärarhandledningarna till interaktiva digitala lärarstöd. Här finns lektionsplaneringar, extramaterial, bedömningsstöd och mycket annat.

Allt du behöver veta

Välkommen att klicka dig vidare och läs mer om årets nyheter och befintliga favoriter. Här kan du bland annat titta på blädderprov, hitta aktuella priser, läsa författarintervjuer och se förinspelade webbinarier. Och inte minst, läsa mer om Lärarstöd+, vårt senaste tillskott för dig som lärare. Först ut är serier inom matematik och naturvetenskap, men fler är på gång under året.

Har du frågor eller vill bolla idéer så finns vi här för dig!

Statsbidrag för inköp av läromedel

Under 2024 kan skolhuvudmän söka statsbidrag för att kunna köpa in förlagsproducerade läroböcker och lärarhandledningar.

Hos Skolverket kan du läsa mer om vilka regler som gäller för bidraget och hur du ansöker.

Läs mer om statsbidraget

Få rådgivning kring läromedel!

Våra kundansvariga kan våra läromedel utan och innan och finns till hands för att vägleda dig och svara på frågor kring våra läromedel, både tryckta och digitala.

Kontakta våra kundansvariga

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration