Lediga tjänster

Om vi inte har några tjänster som passar dig just nu, kan du anmäla ditt intresse för att arbeta hos oss genom att skicka ett mejl direkt till någon på redaktionen eller till adressen: jobb@sanomautbildning.se

Ledig tjänst - grafisk produktionsplanerare

Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund och med goda kunskaper inom grafisk produktion. Du har ett par års arbetslivserfarenhet inom bokproduktion, är en van användare av Office-paketet och har god systemförståelse då man i tjänsten arbetar administrativt i affärs- och produktionssystem. Du talar och skriver obehindrad svenska så väl som engelska då vårt koncernspråk är engelska. Som person är du noggrann, har ett strukturerat arbetssätt med god samarbetsförmåga samtidigt som du är van att arbeta självständigt.

Teknisk support

Just nu finns möjligheten för dig att bli en del av vårt tekniska support-team, där du tillsammans med ett sammansvetsat team guidar kunderna i användningen av våra digitala produkter. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev