Fri tillgång till våra digitala läromedel terminen ut!

Senaste tidens utveckling gällande COVID-19 påverkar oss alla, inte minst skolorna. Det kan komma att bli svårt att upprätthålla någon form av skolgång, men ett alternativ är att så många elever som möjligt kommer igång och jobbar med digitala läromedel. Därför erbjuder vi nu fri tillgång till Bingel, vår digitala färdighetsträning för F-6 och våra digitala läromedel i vår plattform Kampus .

 • Bingel – här beställer du licenser!
  Digital färdighetsträning F-6
 • Kampus – här beställer du licenser!
  Våra läromedel i digital form för högstadiet och gymnasiet, inklusive interaktiva övningar, lärarstöd och lektionsplanering.
 • Övrigt digitalt åk 4-9 och 7-9 – beställ licenser här!
  Gäller digitala versioner av våra läromedel i engelska och matematik mellan- och högstadiet.
 • *Onlineböcker 1 kr/st (exkl. moms). Våra onlineböcker är en kopia av den tryckta boken och innehåller oftast ljud och en anteckningsfunktion. Läromedel som finns som onlineböcker har en symbol med en datorskärm med en bok på.
  *Onlineböckerna beställer du som vanligt. Symbolvärdet (1 kr/st exkl. moms) är ett måste för att kunna administrera licenserna under de förutsättningar som råder. Gäller ej nedladdningsbara filer.

Kom igång snabbt med extrainsatta webbinarier!

Under v 13 kommer vår säljansvarig Lotta Wendt att hålla två halvtimmeslånga webbinarier per dag: Ett för Bingel och ett för Kampus/kommande titlar i Kampus. Fokus för dessa är att hjälpa nya användare att komma igång samt ge tillfälle att ställa frågor.