Vägen till det svenska språket...

kan se olika ut för olika människor. Därför erbjuder vi flera olika läromedel inom SFI och SVA för att du och dina elever ska hitta vägen som passar just er. Här hittar du hela vårt utbud för SFI och SVA, blogginlägg, webbinarier m.m. och du kan även beställa utvärderingsexemplar av läromedel som du vill titta närmare på.

Titta närmare på våra läromedel?

Vill du kolla närmare på några av våra läromedel för sfi och sva? – Det går jättebra! Vi skickar gärna ett utvärderingsexemplar till dig så att du kan få bläddra och se så att den läromedlet passar dig och din undervisning.

Beställ utvärderingsexemplar!

Grundhjulet start - webbinarium med författaren Kristina Asker

Titta på webbinariet om Grundhjulet start med författaren Kristina Asker. Där hon berättar om sina tankar med boken och går igenom innehållet och ger tips på hur du kan utforma din undervisning med hjälp av materialet.

Textbygget D - Webbinarium med författaren Tiia Ojala

Ett kort webbinarium på sju minuter där författaren Tiia Ojala ger en presentation av Textbygget D. Du får värdefulla tips på hur du kan använda dig av läromedlet på bästa sätt. I Textbygget sfi D får eleverna lära sig att skriva, läsa, lyssna och diskutera olika typer av texter. Textbygget är ett stöttande och språkutvecklande material som utgår från cirkelmodellen. Webbinariet är inspelat i februari 2020.

Svenskrummet

Svenskrummet ger dig tips, inspiration, aktuella nyheter, tillgång till unika övningar, tävlingar och mycket mer som rör ämnet svenska och svenska som andraspråk.

Titta in i svenskrummet

Låt läromedlet spegla den svenska vardagen

Tiia Ojalas passion är att hjälpa nyanlända att omfamna och lära sig det svenska språket. Det gör hon både genom att på egen hand stötta människor i deras språkträning, och genom att skriva några av de mest populära läromedlen inom SFI. Här berättar hon om sina drivkrafter och varför det är så viktigt att SFI-litteraturen moderniseras utifrån människors behov.

Läs mer

Kontakta kundansvarig

Har du frågor angående någon titel inom SFI eller SFA är det bara att kontakta Sophie:

Sophie Roivas

Field Sales Rep

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration