Ut ur boxen av Love Lönnroth

Tänk nytt med Ut ur boxen

Ut ur boxen beskriver hur agila metoder kan bygga in förändringsförmåga hos organisationer, team och individer. Med hjälp av forskning, egna erfarenheter och flera fallstudier visar författaren Love Lönnroth hur tillit, lust och engagemang är framgångsnycklar för att bli konkurrenskraftig – och överleva.

Vi har ingen aning om hur omvärlden kommer att utvecklas – från idag och framåt. Många organisationer befinner sig just nu i ett akut läge där de behöver tänka nytt, se över sin organisation eller förnya sin affärsmodell.

Att vara förändringsledare har alltid inneburit att sticka ut hakan, att utmana konventioner och självklara sanningar. Idag måste du som ledare snabbt kunna ta ett större förändringsansvar – och få med dig hela din organisation.

”Jag har skrivit boken Ut ur boxen till dig som är chef, projektledare eller förändringsledare, som inser att det inte går att köra på i gamla hjulspår och behöver exemplen, förebilderna och verktygen för att bygga något genuint nytt. Den handlar om att utveckla ett kreativt och explorativt growth mindset inom en hel organisation för att verkligen klara av att genomföra förändringar, trots internpolitik, rädslor och statiska tankemodeller som håller oss fast i det gamla.” Love Lönnroth, författare

Love Lönnroth är managementkonsult med drygt 20 års erfarenhet av att jobba med transformativa förändringsprojekt och organisationsutveckling, både inom företag och offentlig förvaltning. Han är författare, föredragshållare samt skribent på sociala medier. Love arbetar idag på Sonder, där han utvecklar nya sätt att leda och organisera företag och offentliga organisationer.

”Min förhoppning är att jag med min bok ska ge dig några nycklar till hur du kan påverka ditt företag eller din organisation i rätt riktning. En enskild människa kan göra stor skillnad; många människor samlade i företag och organisationer kan göra en gigantisk skillnad.” – Love Lönnroth

Läs mer och köp boken Ut ur boxen här! Du kan även köpa boken via Adlibris eller Bokus.

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration