Vi besöker gärna din skola!

Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel – allt för en nutida undervisning.

Välj det du vill att besöket ska innehålla

För åk F-6 finns den digitala ö-världen Bingel med färdighetsträning kopplade till våra basläromedel. En ö fylld med övningar för varje årskurs och som följer samma progression som böckerna.

Vi har nu lanserat vår nya digitala plattform Kampus, för åk 7-9. Kampus innehåller ett flertal av våra välkända läromedel. Genom att lägga till eget material i Kampus kan du skapa den undervisning du vill ha.

LexiaProvia är ett digitalt verktyg som är avsett för elever med dyslexi och/eller språkligt betingade inlärningssvårigheter.

Boka en presentation

Under en presentation visar vi upp och ger råd om aktuella och relevanta läromedel för just dig från vår utgivning. Vi erbjuder dig utvärderingsexemplar på plats och du får möjlighet att testa våra digitala läromedel. Dessutom presenterar vi alltid vårt kostnadsfria digitala extramaterial.

Boka en fortbildning

Under en fortbildning hjälper vi dig att komma igång med dina digitala läromedel och visar dig hur du kan arbeta för att få ut det bästa och mesta av dina lektioner.

Boka ett webbmöte

Om det av olika skäl inte går att boka in ett fysiskt möte med oss, så finns möjligheten att ses via ett webbmöte i stället. Det fungerar som ett vanligt skolbesök förutom att vi i stället ses på en digital mötesplattform.

Kontakta någon av våra kundansvariga eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Boka ett besök

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Fält markerade med * är obligatoriska.

Välj typ av besök *

De kontaktuppgifter du lämnar i formuläret kan också komma att användas för att kontakta dig vid senare tillfälle för information och erbjudanden från oss. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/. Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se