Beställ en kompistipsaffisch

Här kan du beställa vår fina kompistipsaffisch som blev resultatet efter vår tävling tillsammans med Friends för att skapa en snällare skola.

Av över 1000 inkomna kompistips kom 25 utvalda tips med på affischen. Beställ, sätt upp i klassrummet och fortsätt arbeta för en snällare skola!

Obs! En affisch per lärare. Erbjudandet gäller till och med 30/11 eller så långt lagret räcker. Du får din affisch senast i december.

affischen.PNG

HEJ!

Vi har stängt för fortsatta beställningar då lagret tagit slut!

Genom att fylla i formuläret godkänner du att dina personuppgifter finns med i Sanoma Utbildnings register. Ditt samtyckte tillåter oss att informera dig om nyheter i vår utgivningen, erbjuda utvärderingsexemplar, bjuda in dig till events och berätta om annat marknads- och produktrelaterat innehåll.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/.

Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev