Hoppa till innehåll

ALFA - ett webbinarium om att undervisa i sfi kurs A, studieväg 1

När du undervisar på studieväg 1 i kurs A krävs ett långsamt tempo och en lite annorlunda pedagogik. I detta webbinarium kommer Cinna Alenius, författare till Alfa sfi A spår 1, presentera ALFA - ett läromedel som är skapat för att främja läs- och skrivinlärningen.

Cinna kommer förklara hur läromedlet är uppbyggt och vad som är den pedagogiska tanken bakom samt ge exempel på lektionsupplägg och lite allmänna tips.

Cinna är lärare och jobbar själv med elever på studieväg 1. Därför har hon nu utformat ett läromedel som möter eleverna på rätt nivå och som ger både läraren och eleverna stöttning i inlärningen av det svenska språket. Under webbinariet kommer det finnas möjlighet att ställa frågor som besvaras efter presentationen.

Anmäl dig till webbinariet här!

De kontaktuppgifter du lämnar i formuläret kan också komma att användas för att kontakta dig vid senare tillfälle för information och erbjudanden från oss. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här. Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Här kan du läsa mer om Alfa sfi A spår 1!ABC-sfi-580x255.png

Dela ALFA - ett webbinarium om att undervisa i sfi kurs A, studieväg 1: