Inspirationskväll med Svenska impulser i Stockholm

Det centrala innehållet i ämnet svenska på gymnasiet sträcker sig från allt mellan argumentationsteknik och skönlitteratur till källkritik och språkriktighet. Under kvällen presenterar våra författare hur du kan arbeta med alla dessa delar tillsammans med vårt omtyckta läromedelspaket Svenska impulser. Kvällen innefattar en djupdykning i nya Svenska impulser 1 svenska som andraspråk samt ger tips och idéer hur du kan arbeta med den nya reviderade upplagan av Svenska impulser 1 och den nya lärarhandledningen.

När och var?

14 maj i Stockholm kl. 16.15
Sanoma Utbildning, Alströmergatan 12

Kvällens program


16.15 – 17.00

Vi öppnar upp dörrarna. Kaffe/te och smörgås står framdukat. Tillfälle att titta på vår bokutställning.

17.00 – 17.45 

"Svenskundervisning utifrån Svenska impulser 1"
Carl-Johan Markstedt och Sven Eriksson berättar om den reviderade upplagan av Svenska impulser 1 samt den nya lärarhandledningen till boken.

17.45-18.00

Paus

18.00– 18.45 

"Undervisning utifrån Svenska impulser 1 svenska som andraspråk"
Senaste tillskottet i Svenska impulser-serien presenteras av författarna Carl-Johan Markstedt och Sofia Löwenhielm. De ger tips och idéer om hur du kan arbeta med boken i ditt klassrum tillsammans med den nya lärarhandledningen.

18.45-19.15

Vi avrundar kvällen med mingel och ett glas vin/alkoholfritt samt lättare tilltugg. Tillfälle att prata med och ställa frågor till författare och redaktör.

Anmäl dig här:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Kryssa i de ämnen du undervisar i *

Genom att fylla i formuläret godkänner du att dina personuppgifter finns med i Sanoma Utbildnings register. Ditt samtyckte tillåter oss att informera dig om nyheter i vår utgivningen, erbjuda utvärderingsexemplar, bjuda in dig till events och berätta om annat marknads- och produktrelaterat innehåll.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/. Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Dela Inspirationskväll med Svenska impulser i Stockholm: