Inspirationskväll med Spegla språket i Malmö

Varmt välkommen på en inspirationkväll i svenska på högstadiet!

Hur ger vi eleverna strategier för att förstå att svaret inte bara ska vara "rätt", utan att frågor kan besvaras med olika kvalitet? Hur kan vi få dem att förstå vad kritisk granskning innebär? Och hur hjälper vi elever att utveckla strategier för att komma igång med sitt skrivande på egen hand?

I presentationen av vår kompletta högstadieserie Spegla språket får du, tillsammans med författarna Laila M Guvå och Åse Wewel, möjlighet att fördjupa dig i dessa frågor.

När och var?

7 maj i Malmö kl. 16.15
Elite Plaza, Gustav Adolfs torg 49

Program

16.15 – 17.00

Vi öppnar upp dörrarna. Kaffe/te och smörgås står framdukat. Tillfälle att titta på vår bokutställning.

17.00 – 17.45

Presentation av upplägg och tankar bakom Spegla språket. Författarna delar med sig av sina tankar kring strategier och hur strategier för språk och lärande kan inkluderas i undervisningen.

17.45 – 18.00

Paus

18.00 – 18.45

Författarna ger tips och idéer om hur du kan arbeta med boken i ditt klassrum.

18.45 – 19.00

Vi avrundar kvällen med mingel och ett glas vin/alkoholfritt samt lättare tilltugg. Tillfälle att prata med och ställa frågor till författare och redaktör.

Anmäl dig här:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Kryssa i de ämnen du undervisar i *

Genom att fylla i formuläret godkänner du att dina personuppgifter finns med i Sanoma Utbildnings register. Ditt samtyckte tillåter oss att informera dig om nyheter i vår utgivningen, erbjuda utvärderingsexemplar, bjuda in dig till events och berätta om annat marknads- och produktrelaterat innehåll.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/. Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Dela Inspirationskväll med Spegla språket i Malmö: