Inspirationskväll Upptäck språket i Göteborg

Nu får du chansen att höra författarna Annette Pedersen och Britt Klintenberg berätta om sin nya bok Upptäck Språket.

Upptäck Språket passar både i grundskolans högstadium och på gymnasiets individuella program för ungdomar på väg mot målen i årskurs nio.

Under kvällen får du inspiration om hur boken blir ett effektivt verktyg i undervisningen. Du kommer även få se exempel ur Upptäck språkets övningsbok

Ort och datum:
Göteborg 28 mars, kl. 16.15

Adress:
Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyen 36

Program

16.15 – 17.00
Välkommen!
Vi öppnar upp dörrarna. Kaffe/te och smörgås står framdukat. Tillfälle att titta på vår bokutställning.

17.00-18.00
Föreläsning med författarna Annette Pedersen och Britt Klintenberg där de berättar hur du kan arbeta med Upptäck språket med det muntliga som utgångspunkt.

18.00 – 18.45
Mingel
Vi avrundar kvällen med ett glas vin/alkoholfritt alternativ och lättare tilltugg. Tillfälle att prata och ställa frågor till författare och redaktör.

Alla deltagare får en goodiebag med sig hem efter kvällen.

Välkommen!

Inspirationskväll Upptäck Språket i Göteborg

Fält markerade med * är obligatoriska.

Mer information om Upptäck Språket hittar du här!

Genom att fylla i formuläret godkänner du att dina personuppgifter finns med i Sanoma Utbildnings register. Ditt samtyckte tillåter oss att informera dig om nyheter i vår utgivningen, erbjuda utvärderingsexemplar, bjuda in dig till events och berätta om annat marknads- och produktrelaterat innehåll.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/. Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Dela Inspirationskväll Upptäck språket i Göteborg: