Sanoma Utbildnings Språkfestival 2019

Årets Språkfestival 2019 inleder vi med en presentation av höstens stora nyhet Kampus. Kampus är vår nya digitala plattform för våra läromedel och först ut är läromedel i språk på högstadiet. Kvällen avrundar vi med ännu mer inspiration och otroligt mycket värme genom vår föreläsare Maria Berghäll.

Avslutande föreläsning i tidens tecken!

Maria Berghäll är en mix av Ellen DeGeneres och Oprah Winfrey. Hon är en väletablerad föreläsare i Sverige efter 12 år på scen. Genom kunskap, inspiration och humor får hon publiken med sig från start. Drygt 200 000 har hittills upplevt energin och tagit del av verktygen och skratten under hennes föreläsningar.

Under sin föreläsning på Språkfestivalen kommer hon prata om hur du som pedagog kan lära dina elever digitalt civilkurage och hur de kan hantera sociala medier. Dessutom vill Maria förmedla vikten av medmänsklighet och empati i dagens så uppkopplade samhälle.

flaggor_sprakfest_rad.jpg

Kampus hjälper dig i din planering!

Vår inledande föreläsning om vår nya plattform Kampus vänder sig till alla språklärare som är intresserade och nyfikna på att jobba digitalt i klassrummet. Vi presenterar vår nya digitala plattform där du hittar flera av våra populära läromedelsserier. Med Awesome, Chez Nous och Que Bien som utgångspunkt får du en inblick i hur Kampus fungerar och hur du på ett flexibelt sätt kan lägga upp din undervisning.

Plats: Fastighetsägarnas hus, Alströmergatan 14.

16.30-17.00 Välkommen
Vi bjuder på kaffe/te och en smörgås. Passa på att titta på våra läromedel i moderna språk.

17.00-17.30 Föreläsning om Kampus

17.30-18.15 Mingel
Mingel med dryck och snacks. Tillfälle att prata med våra redaktörer, förläggare och författare samt titta på vår utgivning i moderna språk.

18.15-19.15 Medmänsklighet, empati och digitalt civilkurage
Gemensam avslutningsföreläsning med Maria Berghäll.

Fyll i dina uppgifter att anmäla dig till Språkfestivalen 8 oktober:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Ämnen jag undervisar i *

De kontaktuppgifter du lämnar i formuläret kan också komma att användas för att kontakta dig vid senare tillfälle för information och erbjudanden från oss.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/.

Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Dela Språkfestival 2019: