Sanoma Utbildnings Språkfestival 2019

Under årets Språkfestival 2019 bjuder vi på inspirerande föreläsningar på franska, tyska, spanska och engelska med tydlig klassrumskoppling. I år har vi det stora nöjet att presentera Maria Berghäll som avslutningstalare.

Vår gemensamma föreläsning i år går i tidens tecken. Under föreläsningen får du höra hur du som pedagog kan lära dina elever digitalt civilkurage och hur de kan hantera sociala medier. Dessutom pratar Maria om vikten av medmänsklighet och empati i dagens samhälle.

Maria Berghäll är en mix av Ellen DeGeneres och Oprah Winfrey. Hon är en väletablerad föreläsare i Sverige efter 12 år på scen. Genom kunskap, inspiration och humor får hon publiken med sig från start. Drygt 200 000 har hittills upplevt energin och tagit del av verktygen och skratten under hennes föreläsningar.

flaggor_sprakfest_rad.jpg

Vi lägger upp specificerat program i augusti.

Plats: Fastighetsägarnas hus, Alströmergatan 14.

16.30-17.00 Välkommen
Vi bjuder på kaffe/te och en smörgås. Passa på att titta på våra läromedel i moderna språk.

17.00-17.45 Ämnesföreläsningar
Franska/Spanska/Tyska/Engelska i olika lokaler.

17.45-18.30 Mingel
Mingel med dryck och snacks. Tillfälle att prata med våra redaktörer, förläggare och författare samt titta på vår utgivning i moderna språk.

18.30-19.30 Medmänsklighet, empati och digitalt civilkurage
Gemensam avslutningsföreläsning med Maria Berghäll.

Fyll i dina uppgifter att anmäla dig till Språkfestivalen 8 oktober:

Fält markerade med * är obligatoriska.

Ämnen jag undervisar i *

Genom att fylla i formuläret godkänner du att dina personuppgifter finns med i Sanoma Utbildnings register. Ditt samtyckte tillåter oss att informera dig om nyheter i vår utgivningen, erbjuda utvärderingsexemplar, bjuda in dig till events och berätta om annat marknads- och produktrelaterat innehåll.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.sanomautbildning.se/Om-oss/Integritetspolicy/. Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Dela Språkfestival 2019: