Ett webbinarium om den nya upplagan och Svenskpodden klassiker

Hur stöttar man elevernas formella skrivande? Hur gör man litteraturundervisningen angelägen? Hur kan eleverna få syn på sitt eget språk med hjälp av grammatiken? I detta webbinarium kommer författarna Carl-Johan Markstedt och Sven Eriksson presentera den nya upplagan av Svenska impulser 2. De berättar även om Svenskpodden klassiker och hur den kan stötta arbetet i klassrummet.

Om Nya Svenska impulser 2

Nya Svenska impulser 2 är en rejäl bearbetning av den tidigare upplagan. Den tydliga strukturen, den levande berättarrösten och de kreativa uppgifterna finns kvar. Men i den här upplagan finns mer fördjupning och en ännu tydligare koppling till ämnesplanen. Boken är rikligt illustrerad och har en hög läsbarhet vilket gör den tillgänglig för eleverna.

Om Svenskpodden - Klassiker

I tio avsnitt av Svenskpodden - klassiker intervjuar Carl-Johan Markstedt forskare och andra experter som på ett lättbegripligt och intresseväckande sätt berättar om författare, genrer och litterära teman – från antiken fram till våra dagar.

Anmäl dig till webbinariet här!

De kontaktuppgifter du lämnar i formuläret kan också komma att användas för att kontakta dig vid senare tillfälle för information och erbjudanden från oss. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här. Du kan när som helst ändra ditt samtycke genom att klicka på en länk i nyhetsbrevet eller mejla till oss på info@sanomautbildning.se

Dela Svenska impulser 2 – ett webbinarium om den nya upplagan och Svenskpodden klassiker: