Nu fyller vi Kampus med fler läromedel

Nu har flera av våra läromedel och lärarstöd flyttat in på plattformen Kampus.

Vad är Kampus?

Kampus är en plattform för våra digitala läromedel och lärarstöd. Här hittar du flera läromedelsserier som tex Awesome, Chez nous, Qué bien och Spegla språket.

Snart hittar du också No-direkt serien i Kampus. Och lagom till nästa hösttermin kommer många andra läromedelsserier bl.a. i matematik, att finns i Kampus. Läs mer om Kampus och se vilka digitala läromedel som du redan nu kan arbeta med.

Vill du veta mer om Kampus och vårt digitala utbud? Boka ett skolbesök - vi besöker gärna dig och dina kollegor!

Tre starka skäl för att använda Kampus:

SU-Kampus-logo-symbol.png Du får samma omtyckta innehåll som i de tryckta böckerna.

SU-Kampus-logo-symbol.png Du kan forma innehållet så att det passar dig och dina elever.

SU-Kampus-logo-symbol.png Du skapar engagerande undervisning.

Kombinera Kampus med tryckta läromedel

Det går utmärkt att kombinera Kampus med tryckta böcker. Materialet i Kampus är samma som det i böckerna. Om man som lärare eller elev föredrar att läsa i den tryckta boken men vill göra övningarna i Kampus så går det bra.

Under höstterminen har många skolor provat att arbeta med beta-versionen av Kampus och vi har fått in bra feedback. Vad lärarna gillar mest är att de kan planera sin undervisning och strukturera innehållet så att det passar både elevernas och deras eget sätt att arbeta. Som lärare kan du även lägga till eget material. I lärarvyn kan du sedan följa hur det går för eleverna, både på elev- och klassnivå och snabbt kunna vidta åtgärder om det behövs.

Eleverna uppskattar framför allt att de får direkt feedback genom självrättande övningar, att de kan träna om och om igen när de behöver och de tycker att det är enkelt och praktiskt att ha allt samlat på ett ställe.

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration