Skolledarspåret – en helt ny satsning på Bokmässan 2021!

Från förra årets heldigitala event ställer Bokmässan i år om till ett hybridevent. Svenska Mässan i Göteborg kommer i år att bestå av mer än 10 studior som förutom inför en mindre publik även kommer att direktsända seminarier i Bokmässan Play.

Vi på Sanoma Utbildning brinner så klart extra för årets nya satsning, Skolledarspåret, som kommer att genomföras den 23–24 september i samarbete med oss, Liber, Lärarförbundet och Nordiska Skolledarkongressen. Skolledarspåret kommer att bestå av femton seminarier som kommer att utgå från den senaste utgivningen inom forskning, skolutveckling och ledarskap. De kommer även att beröra skolans största ödesfrågor, postpandemiska perspektiv samt agila förhållningssätt.

Malin-Gaimer_Marknadschef_SU.png

”Skolledares roll är idag viktigare än någonsin, vilket har blivit ännu mer påtagligt efter ett år i pandemins tecken. Året som har gått har också återigen visat vilken insats skolledare, tillsammans med all skolpersonal, dagligen gör. Det vill vi stötta och uppmärksamma", säger Malin Gaimer, marknadschef på Sanoma Utbildning.

"Vi på Sanoma Utbildning ser att Bokmässan kommer fortsätta att vara en bra mötesplats för samtal om skola, bildning och utbildning. Det därför självklart för oss närvara och tillsammans med våra författare och samarbetspartner erbjuda givande samtal och diskussioner. ”

Programmet för Skolledarspåret lanseras i sin helhet 28 april tillsammans med resten av Bokmässans program som riktar sig särskilt mot skola och biljetterna släpps i maj.

Vi ses där!

Läs mer om Skolledarspåret i Bokmässans pressrelease (2021-04-13) här.

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration