Webbinarier för åk F-6

Har du missat något av våra webbinarier eller vill du se dem igen? Här samlar vi genomförda webbinarier om våra läromedel för årskurserna F-6 samt vår digitala ö-värld i Bingel. Titta när det passar dig.

Digital färdighetsträning

Så kommer du igång med Bingel
Presentation av Bingel
LexiaProvia

Matematik

Matte Direkt Triumf
Koll på matematik Förskoleklass

Svenska

Robinserien
ZickZack 4–6, version 2

Webbinarium för läromedel i svenska

Robinserien

Mia Söderberg och Mikaela Fuchs presenterar Robinböckerna, svenska för lågstadiet. De berättar hur du kan lyfta läsningen och din svenskundervisning med hjälp av Robin. Webbinariet är inspelat i november 2020.

Webbinarium för läromedel i matematik

Matte Direkt Triumf

Se ett ca 20 minuter långt webbinarium om Matte Direkt Triumf. Redaktören Emma Ackebo Bäcker presenterar tillsammans med författarna Pernilla Falck och Karin Bergwik serien. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

Koll på matematik Förskoleklass

Inspirerande webbinarium med författarna Hanna Almström och Pernilla Tengvall där de går igenom hur Koll på matematik Förskoleklass är upplagd och hur du och dina elever jobbar med den.

Webbinarium - så kommer du igång med Bingel

Ett introduktionswebbinarium på ca 30 minuter, om hur du kommer igång med Bingel - digital färdighetsträning som är kopplad till våra läromedel. Du får en genomgång hur du skapar konton, skapar uppgifter till eleverna, individualiserar och följer upp elevernas resultat. Webbinariet är inspelat 2019.

Det här är Bingel - en kort presentation

Ett webbinarium där vi går igenom vad Bingel är och hur du använder det. Du lär dig hur du följer upp elevernas resultat, hur du skapar uppgifter och hur du kan individualisera för eleverna. Sen är du redo att använda Bingel!

Nya LexiaProvia - en kort presentation

LexiaProvia har flyttat till en ny plattform. Här kan du se en genomgång av inloggning, hantering av licenser och vad som är nytt efter flytten.

Vi besöker gärna din skola eller träffas digitalt

Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel – allt för en nutida undervisning. Möjlighet att ses via ett webbmöte finns också. Det fungerar som ett vanligt skolbesök förutom att vi i stället ses på en digital mötesplattform.

Kontakta någon av våra kundansvariga eller boka in ett skolbesök här, så kontaktar vi dig inom kort.

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration