Webbinarier för åk F-6

Har du missat något av våra webbinarier eller vill du se dem igen? Här samlar vi genomförda webbinarier om våra läromedel för årskurserna F-6 samt vår digitala ö-värld i Bingel. Titta när det passar dig.

Bingel, digital färdighetsträning
Matematik, Matte Direkt Triumf
Svenska, Robinserien

Webbinarium för läromedel i svenska

Robinserien

Se ett ca 40 minuter långt webbinarium där Mia Söderberg, som är förläggare för Robinserien berättar om den populära läromedelsserien i svenska för lågstadiet. Du får veta hur serien kom till, hur upplägget och arbetsgången är och hur böckerna lyfter läsningen i klassrummet. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

Webbinarium för läromedel i matematik

Matte Direkt Triumf

Se ett ca 20 minuter långt webbinarium om Matte Direkt Triumf. Redaktören Emma Ackebo Bäcker presenterar tillsammans med författarna Pernilla Falck och Karin Bergwik serien. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

Webbinarium - så kommer du igång med Bingel

Ett introduktionswebbinarium på ca 30 minuter, om hur du kommer igång med Bingel - digital färdighetsträning som är kopplad till våra läromedel. Du får en genomgång hur du skapar konton, skapar uppgifter till eleverna, individualiserar och följer upp elevernas resultat. Webbinariet är inspelat 2019.

Vi besöker gärna din skola!

Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel – allt för en nutida undervisning. Möjlighet att ses via ett webbmöte finns också. Det fungerar som ett vanligt skolbesök förutom att vi i stället ses på en digital mötesplattform.

Kontakta någon av våra kundansvariga eller boka in ett skolbesök , så kontaktar vi dig inom kort.