Webbinarier för gymnasiet och vuxenutbildning

Har du missat något av våra webbinarier eller vill du se dem igen? Här samlar vi genomförda webbinarier om våra läromedel för gymnasiet och vuxenutbildning. Titta när det passar dig.

Svenska och svenska som andraspråk

Spegla Språket

Gundhjulet Start

Sfi

Textbygget D

Företagsekonomi

Value företagsekonomi

Vård och omsorg

Psykiatri 1 Arbetsbok

Textbygget texttyper för SFI D

I detta korta webbinarium på 7 minuter ger författaren Tiia Ojala en presentation av Textbygget D. Du får även tips på hur du kan använda dig av läromedlet på bästa sätt. I Textbygget sfi D får eleverna lära sig att skriva, läsa, lyssna och diskutera olika typer av texter. Textbygget är ett stöttande och språkutvecklande material som utgår från cirkelmodellen. Webbinariet är inspelat i februari 2020.

Spegla språket 7-9

I denna 45 minuter långa presentation av Spegla språket åk 7-9 presenterar Oskar Lindmark, redaktör hur du kan arbeta digitalt med Spegla spåket i plattformen Kampus. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

Value företagsekonomi

Ta del av ett webbinarium med Med författarna Anders Parment och Mikael Ottosson där de berättar om Value företagsekonomi. Value ger eleverna förutsättningar att utveckla kunskaper och förhållningssätt som främjar entreprenörskap, företagande och innovationstänkande, allt i enlighet med skolans uppdrag.

Webbinarium "Företagsekonomiskt tänkande behövs i turbulenta tider"

Med författarna till Value företagsekonomi 1: Anders Parment och Mikael Ottosson

Webbinarium om Value företagsekonomi 1 i plattformen Kampus

Mitt i alla svåra effekter har 2020 visat på hur svårt det är att fatta beslut, där svåra negativa effekter ställs mot varandra. För att hantera sådant krävs teoretiska kunskaper, omvärldsorientering, hållbarhetsmedvetenhet och ett öppet sinne.

Oskar Lindmark digital innhållsansvarig för Kampus leder webbinariuet där du får en demo av den digitala versionen av Value företagsekonomi 1.

Psykiatri 1 Arbetsbok

Inspirereras tillsammans med författarna Sarah Nordstedt och Kristoffer Moteie där de berättar om Psykiatri 1 Arbetsboks uppbyggnad och struktur.

Vi besöker gärna din skola!

Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel – allt för en nutida undervisning. Möjlighet att ses via ett webbmöte finns också. Det fungerar som ett vanligt skolbesök förutom att vi i stället ses på en digital mötesplattform.

Kontakta någon av våra kundansvariga eller boka in ett skolbesök här, så kontaktar vi dig inom kort.