Webbinarier för högstadiet & gymnasiet

Har du missat något av våra webbinarier eller vill du se dem igen? Här samlar vi genomförda webbinarier om våra läromedel för högstadiet och gymnasiet. Titta när det passar dig.

NO-direkt, Biologi-, Fysik- och Kemi Direkt
Franska, Chez nous
Engelska, Awesome
Svenska och svenska som andra språk, Spegla språket
SFI, Textbygget D
Matte Direkt 7-9
Matematik och programmering , Räkna med kod
Value företagsekonomi
Psykiatri 1 Arbetsbok

Webbinarium för läromedel i matematik och programmering

Räkna med kod

Få en introduktion av redaktörerna Emelie Reuterswärd och Kenneth Lovén om hur du arbetar med Räkna med kod tillsammans med Matte Direkt, Prio Matematik och Origo Matematik. Webbinariet är inspelat i juni 2018.

Matte Direkt 7-9

Inspelat webbinarium om tredje upplagan av Matte Direkt 7-9. Vi berättar om nyheter och vad ni har att förvänta er av den nya upplagan. Presenteras bl a av en av författarna, Synnöve Carlsson. Webbinariet är inspelat i juni 2016.

Webbinarium för läromedel för SFI

Textbygget texttyper för SFI D

I detta korta webbinarium på 7 minuter ger författaren Tiia Ojala en presentation av Textbygget D. Du får även tips på hur du kan använda dig av läromedlet på bästa sätt. I Textbygget sfi D får eleverna lära sig att skriva, läsa, lyssna och diskutera olika typer av texter. Textbygget är ett stöttande och språkutvecklande material som utgår från cirkelmodellen. Webbinariet är inspelat i februari 2020.

Webbinarium för läromedel i svenska och svenska som andra språk

Spegla språket 7-9

I denna 45 minuter långa presentation av Spegla språket åk 7-9 presenterar Oskar Lindmark, redaktör hur du kan arbeta digitalt med Spegla spåket i plattformen Kampus. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

Webbinarium för läromedel i engelska

Awesome 7-9

En 40 minuter lång presentation och genomgång av Awesome åk 7-9 och hur då jobbar med läromedlet i plattformen Kampus. Presenteras av Oskar Lindmark, redaktör på Sanoma Utbildning. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

Webbinarium för läromedel i franska

Chez nous 7-9

I denna 30 minuter långa presentation av Chez Nous 7-9, presenterar Anna Nyman hur du kan arbeta digitalt med Chez nous i plattformen Kampus. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

Webbinarium för läromedel i biologi, kemi och fysik

NO Direkt-serien

Se en presentation och genomgång på en havtimme om Biologi-, Fysik- och Kemi Direkt och hur du kan jobba digitalt med din undervisning på plattformen Kampus. Presenteras av Helena Fridström, redaktör. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

Webbinarium för läromedel i företagsekonomi

Value företagsekonomi

Ta del av ett webbinarium med Med författarna Anders Parment och Mikael Ottosson där de berättar om Value företagsekonomi. Value ger eleverna förutsättningar att utveckla kunskaper och förhållningssätt som främjar entreprenörskap, företagande och innovationstänkande, allt i enlighet med skolans uppdrag.

Webbinarium för läromedel vård och omsorg

Psykiatri 1 Arbetsbok

Inspirereras tillsammans med författarna Sarah Nordstedt och Kristoffer Moteie där de berättar om Psykiatri 1 Arbetsboks uppbyggnad och struktur.

Vi besöker gärna din skola!

Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel – allt för en nutida undervisning. Möjlighet att ses via ett webbmöte finns också. Det fungerar som ett vanligt skolbesök förutom att vi i stället ses på en digital mötesplattform.

Kontakta någon av våra kundansvariga eller boka in ett skolbesök här, så kontaktar vi dig inom kort.