Webbinarier högstadiet

Har du missat något av våra webbinarier eller vill du se dem igen? Här samlar vi genomförda webbinarier om våra läromedel för högstadiet. Titta när det passar dig.

Matematik och programmering

Räkna med kod

Matte Direkt 7-9

Prio matematik

Moderna språk

Engelska, Awesome

Franska, Chez Nous 7-9

Naturorienterade ämnen

NO Direkt-serien med Biologi Fysik och Kemi-direkt

Naturkunskap

Naturkunskap 1a1 och 1b

Räkna med kod

Få en introduktion av redaktörerna Emelie Reuterswärd och Kenneth Lovén om hur du arbetar med Räkna med kod tillsammans med Matte Direkt, Prio Matematik och Origo Matematik. Webbinariet är inspelat i juni 2018.

Räkna med kod digital

Räkna med kod digital ingår när du du köper Matte Direkt 7-9 eller Prio Matematik 7-9 som digitala läromedel. Här visar redaktör Thomas Aidehag hur du kan jobba med materialet i vår digitala plattform Kampus.

Matte Direkt 7-9

Inspelat webbinarium om tredje upplagan av Matte Direkt 7-9. Vi berättar om nyheter och vad ni har att förvänta er av den nya upplagan. Presenteras bl a av en av författarna, Synnöve Carlsson. Webbinariet är inspelat i juni 2016.

Prio matematik

Författaren Katarina Cederqvist pratar om hur man kan jobba flexibelt med Prio Matematik och tar med exempel från klassrummet.

Författaren Patrik Gustafsson förklarar vad starters är och hur det är tänkt att man kan jobba med dem på olika sätt i klassrummet.

Awesome 7-9

En 40 minuter lång presentation och genomgång av Awesome åk 7-9 och hur då jobbar med läromedlet i plattformen Kampus. Presenteras av Oskar Lindmark, redaktör på Sanoma Utbildning. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

Chez nous 7-9

I denna 30 minuter långa presentation av Chez Nous 7-9, presenterar Anna Nyman hur du kan arbeta digitalt med Chez nous i plattformen Kampus. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

NO Direkt-serien

Se en presentation och genomgång på en havtimme om Biologi-, Fysik- och Kemi Direkt och hur du kan jobba digitalt med din undervisning på plattformen Kampus. Presenteras av Helena Fridström, redaktör. Webbinariet är inspelat i maj 2020.

Naturkunskap 1a1 och 1b

Den senaste upplagan är en ordentlig ombearbetning och uppdatering av den tidigare upplagan. Lyssna på Anna Gustrin, redaktör som berättar om vad som är nytt i de nya upplagorna av Naturkunskap 1a1 och 1b

Vi besöker gärna din skola!

Vi kommer gärna ut till din skola och presenterar vår mix av tryckta och digitala läromedel – allt för en nutida undervisning. Möjlighet att ses via ett webbmöte finns också. Det fungerar som ett vanligt skolbesök förutom att vi i stället ses på en digital mötesplattform.

Kontakta någon av våra kundansvariga eller boka in ett skolbesök här, så kontaktar vi dig inom kort.