Vi kan vård

Våra författare har lång erfarenhet av både undervisning och att arbeta inom vård och omsorg. Därför kan vi erbjuda välskrivna, lättbegripliga läromedel som inte tummar på faktainnehållet.

Utgivningsplan

Höstterminen 2021

Social omsorg 1
Omvårdnad 1
Psykiatri 1, upplaga 3
Anatomi och Fysiologi 1
Hälso- och sjukvård 1
Funktionsförmåga och funktionsnedsättning 1
Vårdpedagogik och handledning, upplaga 2

Vårterminen 2022

Gerontologi och geriatrik
Psykiatri 2, upplaga 2
Social omsorg 2
Anatomi och fysiologi 2 
Omvårdnad 2

Höstterminen 2022

Funktionsförmåga och funktionsnedsättning 2
Hälso- och sjukvård 2 

Se alla vårdtitlar

Beställ ett utvärderingsexemplar av kommande titlar

Många är intresserade av att veta mer om den nya utgvningen för Vård och omsorgsprogrammet. Du kan redan nu se till att du är bland de första som får titta närmare på de nya titlarna.

Beställ ditt exemplar

Om utgivningen för vård & omsorg

Irene Bonde, förläggare och Maria Sandum, förlagsredaktör berättar om vår kommande utgivning enligt den nya reformen. De berättar om förändringarna och hur vi säkerställer och anpassar våra kommande titlar. Under webbinariet presenterar de även våra nya författare och informerar om det pågående arbetet med lärarhandledningar till varje kurs.

Om Psykiatri 1 Arbetsbok

Inspirereras tillsammans med författarna Sarah Nordstedt och Kristoffer Moteie där de berättar om Psykiatri 1 Arbetsboks uppbyggnad och struktur.

Behöver du lektionstips?

Vi bjuder dig på sju stycken lektionstips, som du kan använda till din undervisning. Lektionstipsen är tagna ur våra lärarhandledningar.

Ta del av lektionstips

Intervju med Ann-Marie Göransson

Genom att levandegöra människor med psykisk ohälsa ville författaren Ann-Marie Göransson skapa förståelse och engagemang hos de studerande på Vård- och omsorgsprogrammet. Läroboken Psykiatri 1 med sin omfattande lärarhandledning är ett unikt material som underlättar både för elever och lärare.

Läs intervjun