Kontakta oss på kundtjänst

Order  och läromedelsinformation

Hos oss kan du beställa både tryckta och digitala läromedel

Telefonnummer: 08-587 642 10

e-post: kundtjanst@sanomautbildning.se

Våra telefontider är:
Måndag – torsdag 08.00–16.30
Fredagar 08.00–15.30

Kontakta våra kundansvariga om du vill göra en större beställning.

Vanliga frågor

Här hittar du de vanligaste frågorna som vi får på Sanoma Utbildnings kundtjänst. Om du inte hittar just din fråga får du gärna mejla oss på kundtjanst@sanomautbildning.se.

Vi besvarar din fråga inom 24 timmar under normala veckodagar. Självklart är du också välkommen att höra av dig på telefon.

Hur lång tid tar det att blir godkänd som ny användare?
För att lägga en en beställning på hemsidan, måste du bli godkänd som ny användare. Observera att kan ta upp till en arbetsdag innan du blir godkänd och upplagd som användare efter att du fyllt i dina uppgifter.

Hur lång tid tar det innan jag får min beställning levererad?
Leverans till kund sker normalt inom en vecka. Under högsäsong vid skolstart (augusti månad) kan leveranstiden bli något längre.

Hur ångrar jag en lagd beställning?
Du skickar e-post till kundtjanst@sanomautbildning.se. När din beställning är avbokad meddelar vi dig på den e-postadress som du använde för att kontakta oss.

Hur ändrar jag lagd beställning?
Du skickar e-post till kundtjanst@sanomautbildning.se och beskriver vad du vill ändra i din beställning. Ange det ordernummer som angavs på beställningsbekräftelsen. När din beställning har ändrats meddelar vi dig på den e-postadress som du använde för att kontakta oss. Om du inte har tillgång till e-post, kan du ringa vår ordertelefon på 08-587 642 10.

Frågor om våra digitala läromedel
Har du några frågor eller synpunkter när det gäller våra digitala material, kontakta support på telefon 08-587 642 30 eller support@sanomautbildning.se

Vårt nyhetsbrev

Få information om nyheter och läromedel inom ditt yrkesområde.

Du kan prenumerera på nyhetsbrev inom olika kategorier, beroende på vad du är intresserad av. Naturligtvis kan du när som helst avregistrera dig från våra utskick.

Få vårt nyhetsbrev