Vi söker HR-assistent

Är du sistaårsstudent inom en HR-utbildning? Vill du jobba som HR-assistent på ca 25%?

Kontoret är placerat på Rosenlundsgatan på Södermalm, där vi i dagsläget är ca 80 medarbetare. Bortsett från att du välkomnas till att bli en del av ett välutbildat företag med mycket kompetens, erbjuds du även en härlig atmosfär med mycket trevliga kollegor. Företagskulturen präglas av en omtänksamhet där man bryr sig om varandra. I dagsläget välkomnar vi våra medarbetare till kontoret enligt ett schema som säkerställer att vi kan hålla distans, och övrig arbetstid sker hemifrån.

Tjänsten är ny och till en början på timmar/behov, ca 25 % per vecka. Du kommer att stödja HR Chefen med administrativa arbetsuppgifter. Rollen passar dig som studerar personalfrågor på högskolenivå och vill ha ett deltidsjobb vid sidan av studierna. Här får du en chans att jobba på en HR avdelning på ett spännande företag.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • upprättande och hantering av kontrakt och intyg
  • administration kring löner och statistik, medarbetarundersökning, lönerevision, personal – och trivselaktiviteter, rekrytering, rehabilitering, hälsa – och arbetsmiljöfrågor, policys och personalhandbok
  • administration och organisering kring diverse HR projekt

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har:

  • goda teoretiska kunskaper om HR frågor (sistaårs student på en HR utbildning)
  • goda kunskaper inom Officepaketet
  • god förmåga att formulera dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet för rollen. Som person ser vi att du är serviceinriktad, prestigelös och flexibel och trivs i en snabbfotad och föränderlig miljö. Vidare är du strukturerad, organiserad och har lätt för att hålla ordning på flera saker samtidigt.

För mer information om tjänsten kontakta HR Chef anita.dahl@sanomautbildning.se

Tveka inte att sända in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum.

Din ansökan skickar du per mejl till jobb@sanomautbildning.se senast den 2020-09-16

Varmt välkommen med din ansökan!