Matte Direkt – nu komplett för åk 7-9

Med senaste träningshäftet Genrepet för åk 9 är nu serien Matte Direkt åk 7-9 komplett. Nu finns träningshäften, lärarguider och APA (arbetsblad, prov och aktiviteter) till alla respektive årskurser. Därtill finns möjligheten för dig som hellre vill jobba digitalt att göra det med samma innehåll i vår plattform Kampus.

Sedan 2001 har Matte Direkt engagerat elever och hjälpt dem att uppnå målen i matematik. Med läromedlet kan elever i grundskolans alla åldrar omfamna och lära sig matematik utifrån sina egna förutsättningar.
Synnöve Carlsson en av författarna till Matte Direkt 7-9,i filmen berättar hon om läromedelsserien, som består av flera komponenter. Synnöve berättar hur du som lärare kan arbeta med hjälp av lärarguiderna och berättar om träningshäftena. Nu med träningshäftet 9:2 så är hela den reviderade serien komplett.

Den senaste upplagan av Matte Direkt har samma elevnära tilltal och väl beprövade struktur, men nu med ett tydligare fokus på problemlösning, resonemang och kommunikation.

Läs mer om Matte Direkt 7-9 här!

MatteDirekt7-9-580x255.png

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration