Gymnasiet och vuxenutbildning

Nyheter och favoriter 2024

Nyheter och favoriter för Gy-Vux!

NYHET – kommer i vår! Nya Svenska impulser 3 är en grundlig bearbetning av den tidigare upplagan. Med ett genomtänkt innehåll och en tydlig progression skapar den rätt förutsättningar för eleverna samtidigt som de utmanas i sin kunskapsutveckling.

Nya Matematik Origo - en uppdaterad favorit. Den nya upplagan av Matematik Origo har dock samma tydliga fokus på problemlösning, resonemang och förståelse som tidigare.

Ny upplaga av vår uppskattade serie Naturkunskap! I en omarbetad version läggs större fokus på hållbar utveckling. Klimatfrågan lyfts fram och kopplas till området energi.

Läs mer om serierna

bild-med-figurer.jpg

Läromedel för SVA & SFI

Vägen till det svenska språket kan se olika ut för olika människor. Därför erbjuder vi flera olika läromedel inom svenska som andraspråk och svenska för invandrare för att du och dina elever ska hitta vägen som passar just er. Här hittar du våra läromedel inom SVA & SFI – för alla stadier!

Läromedel för SVA & SFI

Läromedel inom vård och omsorg

Hos oss på Sanoma hittar du ett brett utbud av högkvalitativa läromedel för samtliga programgemensamma ämnen inom Vård- och omsorgsprogrammet.

Läromedel inom vård och omsorg

Digitala komplement

Få rådgivning kring läromedel!

Våra kundansvariga kan våra läromedel utan och innan och finns till hands för att vägleda dig och svara på frågor kring våra läromedel, både tryckta och digitala.

Kontakta våra kundansvariga

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration