Läromedel i spanska

Här hittar du hela vårt utbud av läromedel i spanska.

Våra läromedel i spanska

Här hittar du våra läromedel i spanska anpassat efter olika årskurser och nivåer. Våra spanska läroböcker hittar du både i tryckt och digitalt format, samt träningshäften, övningsuppgifter och handledning till dig som lärare!

Mellanstadiet (Åk 6)

Några av våra läromedel i spanska för årskurs 6 är Qué bien, Vale! och Vamos. Med Qué bien kan du välja att arbeta med tryckt lärobok eller digitalt läromedel i vår plattform Kampus, där texter, ljudfiler och interaktiva övningar finns samlade. Till alla tre titlarna får du och dina elever kostnadsfri tillgång till digitala övningar och ljudfiler på Övningsmästaren.

Högstadiet (Åk 7-9)

För högstadiet finns läroböcker i spanska såsom Qué bien, Vamos och Vale. Lärarhandledningen till Qué bien innehåller färdighetsprov och till Vale finns Vale Färdighetsprov att köpa till. Är du ute efter ett digitalt läromedel i spanska för högstadiet så är Qué bien digital ett bra val.

Inom serien Super Spanska finns hörövningar i spanska, franska och tyska med samma innehåll och upplägg. Dessa kan med fördel användas vid samplanering i moderna språk, där kollegorna undervisar i olika språk. Andra extramaterial till spanskundervisningen är Palabra por palabra och Formando Frases.

Gymnasiet & vuxenutbildning

Våra läromedel i spanska för gymnasiet och vuxenutbildning innefattar läromedel som Vistas. Vistas finns som både tryckt bok och onlinebok.

Med det fristående materialet Super Spanska hörövningar kan eleverna träna hörförståelse i spanska oavsett vilket läromedel som används i övrigt.

Exempel på andra extramaterial till spanskundervisningen är Ejercicios elementales och Formando Frases. För den som vill fördjupa sig i spansk grammatik finns titlarna Den Spanska Grammatiken och Spanska verbnycklar.

Digitala läromedel i spanska

Flera av våra läromedel i spanska finns i digitalt format. Med Qué bien digital får eleverna tillgång till ett interaktivt läromedel i spanska i vår plattform Kampus, där kan de läsa och lyssna på texter samt göra övningar.

Serien Vistas finns som onlinebok, en digital kopia av den tryckta boken med möjlighet att lyssna på ljudfiler och se filmer direkt på skärmen.

Kostnadsfria digitala övningar i spanska

Vi tror att den bästa inlärningen sker genom att kombinera tryckt bok och digitala övningar. Det kan du och dina elever göra genom att arbeta med ¡Qué bien! eller Vistas tillsammans med Övningsmästaren. Där finns digital färdighetsträning i grammatik och ordförråd och det krävs inget inlogg – Övningsmästaren ingår när skolan använder våra läromedel i moderna språk.

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration