Förseningar leveranser

Ett tekniskt fel hos vårt lager har inneburit vissa förseningar av leveranser lagda från och med onsdag 21 september. Felet förväntas vara löst inom kort och vi beklagar eventuella dröjsmål som kan uppstå på grund av detta.

Ami Hemviken nominerad till årets talare

Vi är glada och stolta att Ami Hemviken, författare till Le! Det är inte tanken som räknas, är nominerad till årets talare 2019! Lägg gärna din röst på Ami!

Ami Hemviken är beteendevetare och föreläsare. Ami blev redan 2017 utsedd till Årets Talare för första gången och nu är det alltså kanske dags en andra gång. Ami brinner för att bidra till äkta möten mellan människor. Hennes budskap är alltid väl förankrade i fakta och forskning och kryddade med mycket humor och personliga berättelser. Här kom du läsa mer om hennes bok Le! Det är inte tanken som räknas

Årets talare är ett branschpris som delas ut årligen i kategorierna Årets Talare - Kvinna, Man, Moderator och Genombrott. Priset tilldelas den talare som inspirerar och förmedlar sitt budskap på ett extraordinärt sätt.

Vi håller tummarna och hoppas så klart att Ami tar hem priset en andra gång!