Förseningar leveranser

Ett tekniskt fel hos vårt lager har inneburit vissa förseningar av leveranser lagda från och med onsdag 21 september. Felet förväntas vara löst inom kort och vi beklagar eventuella dröjsmål som kan uppstå på grund av detta.

Vinnarna av Lärkan och debutantpris Lärkungen är utsedda!

Vi är glada och stolta att två av våra författare är pristagare av de prestigefyllda priserna för läromedelsförfattare, Lärkan och Lärkungen. Årets debutantpris Lärkungen tilldelas Märta Glaveby och årets Lärkanpris i kategori Högstadium tilldelas Synnöve Carlsson.

Lärkungen är ett pris för debuterande läromedelsförfattare och Märta Glaveby är en av författare till Champ F-3, som är ett omtyckt läromedel i engelska.

Lärkan är ett pris till etablerade författare av kvalitativa läromedel och Synnöve Carlsson är författare till Matte Direkt-serien som är ett mycket populärt läromedel i matematik för grundskolan.

Priserna delas årligen ut av FLSS, som är en intresseorganisation för författare av läromedel och kurslitteratur. Genom utmärkelserna uppmärksammas läromedlens roll i utbildningssystemet och stärker författarnas ställning som viktiga budbärare.

Prisutdelningen sker den 27 september kl. 12.00, på Lärarscenen på Bokmässan i Göteborg.