Årskurs 7-9

Nyheter och favoriter 2024

Nyheter och favoriter för högstadiet!

Med Svenska impulser får du en tydlig struktur, en levande berättarröst, många uppgifter med en genomtänkt progression och en vacker layout. Svenska impulser 9 antologi och lärarhandledning kommer under våren.

Nya NO Direkt är en komplett serie för både elever och lärare på högstadiet. Innehållet är aktuellt, lättillgängligt och har en tydlig struktur. I serien ingår ett gediget Lärarmaterial, extra digitala övningar och ett nytt koncept med ett digitalt lärarstöd, Lärarstöd+.

Nya upplagor i tyska och franska! Nu är Genau Neu här, den efterlängtade bearbetningen av Genau, och den reviderade upplagan av det omtyckta läromedlet Chez nous för franska, båda för åk 6–9.

Nu kommer en ny engelska för högstadiet, Brilliant English, med texter och övningar på olika nivåer och grundlig grammatik – that’s Brilliant!

Nu revideras Prio Matematik. Med en beprövad struktur och nya didaktiska guldkorn stimulerar den nya upplagan av Prio Matematik till en elevaktiv, inkluderande och varierad matematikundervisning. 7:ans bok kommer till skolstart.

NYHET! Läs mer om Matte Direkt Lärarstöd+, vårt senaste tillskott för dig som matematiklärare på högstadiet.

Läs mer om serierna

bild-med-figurer.jpg

Digitala komplement

Statsbidrag för inköp av läromedel

Under 2024 kan skolhuvudmän söka statsbidrag för att kunna köpa in förlagsproducerade läroböcker och lärarhandledningar.

Hos Skolverket kan du läsa mer om vilka regler som gäller för bidraget och hur du ansöker.

Läs mer om statsbidraget

Få rådgivning kring läromedel!

Våra kundansvariga kan våra läromedel utan och innan och finns till hands för att vägleda dig och svara på frågor kring våra läromedel, både tryckta och digitala.

Kontakta våra kundansvariga

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration