Vi kan vård

Våra författare har lång erfarenhet av både undervisning och att arbeta inom vård och omsorg. Därför kan vi erbjuda välskrivna, lättbegripliga läromedel som inte tummar på faktainnehållet.

Nya vård- och omsorgsprogrammet

Se utgivningsplan här!

Fysiska eller digitala läromedel? Nu är valet ditt.

Vår kurslitteratur framtagen till nya Vård – och omsorgsprogrammet erbjuds i såväl fysisk som digital form. De digitala versionerna finns på vår plattform Kampus, se utgivningsplan ovan. I Kampus hittar du bland annat en uppläsningsfunktion som stärker elevens språkutveckling, utvidgade ord- och begreppslistor, självrättande övningar samt diskussions- och reflektionsövningar.

Vill du prova på hur det är att jobba med ett digitalt läromedel? Välkommen prova en digital testlicens för valfri vårdtitel, helt utan kostnad i 30 dagar.

Beställ testlicens

Möt våra författare

Nu börjar de nya och reviderade titlarna till nya Vård- och omsorgsprogrammet från Sanoma Utbildning bli klara. Det känns därför extra kul att kunna presentera några av våra fantastiska författare bakom de nya böckerna.

Läs intervjun med Sonja Svensson Höstfält här!

Läs intervjun med Kjell Hjelm här!

Läs intervjun med Cattrin Hurtig här!

Läs intervjun med Ann-Marie Göransson här!

Om Psykiatri 1 Arbetsbok

Inspirereras tillsammans med författarna Sarah Nordstedt och Kristoffer Moteie där de berättar om Psykiatri 1 Arbetsboks uppbyggnad och struktur.

Behöver du lektionstips?

Vi bjuder dig på sju stycken lektionstips, som du kan använda till din undervisning. Lektionstipsen är tagna ur våra lärarhandledningar.

Ta del av lektionstips