För dig som lär

Det finns många olika sätt att lära ut och lika många sätt att lära sig. Hos oss kan du välja den mix av tryckta och digitala läromedel som passar dig och din klass, noggrant faktagranskade och anpassade till den svenska läroplanen.

Nu skippar vi de tryckta katalogerna!

Nytt år, nya vanor! Nu samlar vi information om läromedel på ett och samma ställe: här på sajten. Alltid tillgängligt. Enkelt för dig och dessutom bra för miljön.

Se våra nyheter och favoriter

Nu är Milli matematik här!

Kliv in i Millis universum och lär känna den charmiga roboten Milli och hens vänner. Milli matematik är ett engagerande och innehållsrikt matematikläromedel som fokuserar på ett långsiktigt lärande där kunskaperna stannar längre.

Läs mer om Milli matematik!

Få rådgivning kring läromedel!

Är du lärare och önskar rådgivning kring läromedel inför beställning? Våra kundansvariga kan vår utgivning utan och innan och finns till hands för att vägleda dig och svara på frågor kring våra läromedel, både tryckta och digitala.

Kontakta våra kundansvariga

Vi finns på Facebook!

På Facebook lägger vi upp tips, idéer och mycket annat som kan ge variation och inspiration till din undervisning. Välj den sida som passar dig bäst - Sanoma F-3, Sanoma 4-6, Sanoma Vård och omsorg, Sanoma Svenska/Sva/Sfi, Sanoma Matte/NO, Sanoma Utbildning och Bingelrummet. Det finns något för alla!

Följ oss på Facebook

Kolla in våra digitala läromedel!

Digitala läromedel ger dig stor frihet att lägga upp undervisningen så att den passar just dig och dina elever. Hos oss hittar du bland annat heldigitala läromedel och onlineböcker i Kampus, digital färdighetsträning och Lärarstöd Digital i Bingel samt Lexia Provia för elever med läs- och skrivsvårigheter.

Läs mer här!

Läromedelsbloggen

Bo Tonnquist: ”Begränsa användandet av powerpoints, utnyttja rummet och väggarna!”

Datum:

I dagarna släpps den nionde upplagan av storsäljaren Projektledning. Vi ringde upp författaren Bo Tonnquist för att ta reda på vad som är nytt i den nya upplagan och för att be om några projektledartips!

Katarina Berg: ”Vi utmanar gällande konventioner och bjuder på en stor dos mod, data och nya insikter!”

Datum:

Varje år utser Sveriges HR-förening Årets HR-bok. I år vann BOLD som är skriven av Katarina Berg, Spotifys globala HR-chef, och hennes team. Vi ringde upp Katarina för att gratulera och tog tillfället i akt att ställa några frågor.

Nyheter

Milli matematik är här!

Datum:

“Revolutionerande!” sade lärarna i Finland när vi lanserade Milli matematik där. De syftade delvis på hur den engagerande berättelsen kring Milli håller uppe elevernas uppmärksamhet och intresse, men ännu mer på metoden som läromedlet bygger på – inflätat lärande. Nu lanserar vi den populära matematikserien även i Sverige!

Läs mer om Milli matematik är här!

Nytt digitalt lärarmaterial med fokus på undervisningen - framtaget av lärare för lärare

Datum:

Under de senaste åren har vi sett en utveckling av digitala läromedel och plattformar för elever, men sällan har man satt läraren i fokus. Nu har vi på Sanoma tagit fram Lärarstöd+, en ny digital produkt för lärare som innehåller verktyg för att göra undervisningen i klassrummet smidig och pedagogisk.

Läs mer om Nytt digitalt lärarmaterial med fokus på undervisningen - framtaget av lärare för lärare

Vårt nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev får du tips, erbjudanden och nyheter utifrån dina intresseområden direkt i din mejlkorg.

Detta vill jag inte missa!
Illustration